Те им направиха отстъпка гърците искаха 6 месеца отсрочка , дадоха им 4
Те им направиха отстъпка гърците искаха 6 месеца отсрочка , дадоха им 4
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
GGBG Аз имам един приятел грък тука вече 25-26г колко е грък вече не знам преди живеехме близко и си пивахме биричка по не веднъж седмично та даваше много инфо той е от тия най-левите който вече протестират срещу Ципрас ще го викам на биричка малко да оправи това време скапано
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Викай го, тъкмо ще имаме инфо от извораGGBG Аз имам един приятел грък тука вече 25-26г колко е грък вече не знам преди живеехме близко и си пивахме биричка по не веднъж седмично та даваше много инфо той е от тия най-левите който вече протестират срещу Ципрас ще го викам на биричка малко да оправи това време скапано
яаяаяаяаяаяаяаяаяаяаяаяая аяаяаяаяаяаяа
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Варуфакис ядоса германците с коментари, че Гърция няма да плаща дълговете си
Финансовият министър на Гърция Янис Варуфакис е описал страната си като най-задлъжнялата в света и заяви, че европейските лидери са наясно, че Атина никога няма да изплати задълженията си. Тези коментари бяха излъчени в документален филм за гръцката дългова криза на германската телевизия ARD вчера, в деня на срещата на финансовите министри от еврозоната в Брюксел, на която се обсъждаше дали да се предостави на Атина допълнително финансиране в замяна на реформи. „Умните хора в Брюксел, Франкфурт и Берлин са знаели през май 2010 г., че Гърция никога няма да изплати дълговете си. Но те са се престрували, че Гърция не е в несъстоятелност, а просто не разполага с достатъчно ликвидни средства“, казва Варуфакис в документалния филм.
Те не искат от гърция да си изплати дълговете, искат да си плащат лихвите![]()