Аз говоря за акциите на компаниите, цената им по-точно, която усреднена дава стойността на индекси като DAX, Dow Jones, SPX500 и пр. Ако има друг вид акции, освен тези фирмените, се извинявам за неосведомеността ми.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Форекса + Индексите си е най-добре. Биткойн и други подобни са едни балони, които не са чак толкова сигурни.
Да де това ми е ясно , аз имах друго в предвид , от какъв тип бизнес търсиш акции , защото акциите при технологичните компании са различни от тези на застрахователните или примерно на фармацевтичните![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То и при тези има балони, защо да няма и при биткойна.
Нео, много не ти разбрах това за зависимостта на биткойна от долара и петрола, няма логика по принцип да е така, но не пречи да използваме всяка зависимост, която сме забелязали. Според мен всеки финансов актив си има собствена стойност, независимо с какво/спрямо какво ще го измерваме.
Хайде Приятна почивка или каквото друго там решите да правите...![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ами това го забелязах по едно време ги следях и двете , и виждах такива движения , макар че петрола в момента е много странен![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е тук стана дума за съставните акции на индексите и който се интересува и има понятие може да ги следи и предвижда, още повече че според flysky тия големи бизнеси в състава на индексите били взаимо свързани, аз поне така разбрах.
Мен лично не ме търсете за предвиждане цена акции, не съм имала такива амбиции досега.Предполагам има по компетентни от мен по върпоса тук и не само... (за мен лично и там е въпрос на техника на по-малките тайм фреймове като гледам графиките, дългосрочните тенденции са друго)
Да ти кажа и аз като че ли не са ми чак толкова интересни , валутата и петрола ме влекат много повече![]()
нормално е да е така , по - волатилни са , зара по - лесно се хвърляДа ти кажа и аз като че ли не са ми чак толкова интересни , валутата и петрола ме влекат много повече![]()
Neo (27-02-2015)
Абе важното е да разбираш какво става, примерно от дадена новина, от какво се влияе и да стават добри движения.
ММ да , просто тръпката е друга , адреналина е троен , всичко е в повече![]()