бе ,не знам . аз почнах да си търся КАПАТА ,за да има какво да мачкам нервно ,като тЪпча на едно място , гледаЙки виновно в земята . СИЛАТА ме притесняваНИКАКЪВ ГО НЯМА
............... 'ОСТАЙ ДАКСА 'он си знае работата
![]()
Той каза, че в 18ч . Ще тръгваме...ама сигурно сиестата се е превърнала в купон.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е то ясно, че не са, щом не е на плюсШЕгичка.
Ама айде като рисуваш сделка, вкарвай и критерии, че така файдата е нулева. То всеки може да поства някакви графики с линиики, но ако няма практическа насоченост, какъв е смисъла ?
L1914 (25-02-2015)
Знам, артичеи си прав
В този ред на мисли имам идея - да си "възродиш" темата за сетъпите![]()
ПП бааати и форума съвсем е зациклил![]()
И що ??? Каква е причината да купуваш там ? Пивота ли ? Малко обяснение ще може ли ?Аз визирам този - http://prikachi.com/images/181/7945181U.jpg![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
И кой ще прави сделките тогава ? Пък и труд от който не се извлича полза е на халос. Не е оправдано.
----------
На кратко, защото при рейндж 80% от пробивите ще се провалят, a такива спайкове водят точно до това.
Вече за точните критерии може да се пообясни, но ще отнеме писане, което вече го има при бай ти Ал![]()
Отговор на въпросът ти - може да пишеш през времето когато не търгуваш т.е. преди Американската сесия .... 5-10 минути все ще намериш
Но ти си знаеш най-добреПък и помня за какво е заИба темата, така че напълно те разбирам
![]()
По-скоро ще следвам логиката, защо НЕ бих продал, съответно защо това ми изглежда добра възможност за покупка.
От информацията на снимката това е рейндж. Забележи първо двата по-високи върха в червено. След последния такъв обърни внимание на структурата на движението направило по-ниското дъно. Това са три хоризонтални минирейнджа в светло синьо (малки триъгълници) - това anti-trend и обикновено средата на такъв триъгълник, в случая и трите, действа като магнит. Трендовите легове нямат такава структура, това най-вероятно е част от мечи лег в рейндж, а не начало на нов мечи тренд.
Обърни внимание и на големината на този мечи бар. Защо е най-големият бар в цялата картинка и се намира на екстрийм и то при възможен фалшив пробив в рейндж? Климакс/вакуум най-вероятно. Купуването на клоуза му е по-агресивен подход, но е много по-вероятно мечките продали го да НЕ вземат скалп от 10 пойнта под този бар. Точно там и ще се намира стопа на дългата - 11 пойнта под мечия бар. Възможен първи таргет са мечите стопове един пойнт над този бар.
http://prikachi.com/images/451/7945451L.jpg
Последна редакция от kmv : 25-02-2015 на 20:06
L1914 (25-02-2015), Emil Enchev (25-02-2015), babaMETZA (25-02-2015)
При,тоз застой на пазаря....и...барове,започнах а да се продават..Ха,браво..
От,мен обзавеждането...
Бравос на Левскарина,че прави темата,по-сериозна...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И затова ли тоо същия казва "не търгувайте в рейндж" вместо да каже "фейдвайте всеки пробив и ще имате 80% успеваемост"
3 книги с двусмислици е напълнил тоя![]()
Последна редакция от Nasko : 25-02-2015 на 20:20
L1914 (25-02-2015)