Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (25-02-2015)
Той айляк го дава......а ние тук се мъчим да натискаме...
Еми щом ни освобождаваш ...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Браво МАЕСТРО Левски, това изглежда да дава по-лесно сигнали и от 9ЕМА. А работи на същият принцип...поне на пръв поглед.
МАЕСТРО, да разгледаме няколко ситуационни модела, може ли , а ? Нали става ?
И да питам, чакаш ли бара да затвори и/или влизаш и директно с лимити ? Как го действаш. Кое по принцип, директно с пазарни ли, как ?
МАЕСТРО, я вземи обясни логиката на тоз канал, че на даксот се получава горе долу, но на петрола ич![]()
Кажи - речи, но онзи от който съм го взаимствал, използваше и още една МА. (не мога да му намеря word файла имаше добри пояснения)
СтаваМАЕСТРО, да разгледаме няколко ситуационни модела, може ли , а ? Нали става ?
Това не ми е работния темплейтИ да питам, чакаш ли бара да затвори и/или влизаш и директно с лимити ?, така че гледам и други неща
![]()
ПП много се е скапал форумот
ПП отивам до магазина, за да хвана хамериканците
Ми що постваш картинки с това тогава ?Това не ми е работния темплейт , така че гледам и други неща
Това е подвеждане бре МАЕСТРО, ВЕРОЛОМСТВО му се казва още. Ти ВЕРОЛОМНИК ли си ?![]()
Според инструмента ве - колкото по-волатилен, толкова по-бърза МА или канала е по-голям и обратноАз за валутите използвам ЕМА 25
Петрол
.... не търгувам
ПП Хер Олег, стига с т'ва маестро
Левскарино Левски, я ся кажи, тука имаме ли сигнал за къса ?
Голям бар, пробив на подкрепа, излизане от канала +/-7
https://charts.mql5.com/7/107/ger30-...rk-finance.png
----------
Левскарино Левски, я ся кажи, тука имаме ли сигнал за къса ?Е то това ясно, но при при 9/30 и при петрола и при дакса, макар че са супер различни като динамика, логиката съвпада. А при вма20 и +/-7, то нещата не са така.
Та затова питам, спрямо кое точно се определя и канала. Не може ей така просто насложено да е, щото динамиката на всеки един инструмент се мени, а това в случая е нещо което се оказва статично, а не динамично и не се променя заедно с динамиката на инструмента.
Разбираш ли ме ?
Голям бар, пробив на подкрепа, излизане от канала +/-7
https://charts.mql5.com/7/107/ger30-...rk-finance.png
L1914 (25-02-2015)
L1914 (25-02-2015)