Паунда ще удря долара много мощно макар че и USD е много силен в момента , там не е за баране , има по-сигурни неща от gbp/usd според мен
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
преди време когато започнах да ги гледам поставях отложени ордери .. в това няма лошо обаче ако не си прецелил правилно фигурата или ако има някви форс мажорни обстоятелства или новини и стопа заминава ...за това в последствие почнах да прилагам ПА по следния начин ..слизам на 5 мин .и там очаквам след като клъстера е докоснат да се формира някакво знаково обръщане по което да е видно че се променя посоката примерно 123 или пин барове или пък нещо друго от тренд обръщащите формации и едва тогава влизам ..
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
L1914 (23-02-2015)
Честито за темата....и дано,не я оцапат....
Нов съм и абсолютен невежа..Колегата Плуто1 е така търпелив и любезен,да ми обяснява въпросните(от твоята тема) тънкости...но....
Радвам се,че вече сте двама..Тъй,че ще помоля от сега за въпросите(изглеждат глупави),който ще задавам.
УСПЕХ...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма проблем в началото и аз така се чувствах нормално е да не се знае всичко а и са малко абстрактни тези модели повечето хора не могата да проемеят как така това се случва но всъщтност няма нищо учудващо ..ще помагаме с каквото можем ..Честито за темата....и дано,не я оцапат....
Нов съм и абсолютен невежа..Колегата Плуто1 е така търпелив и любезен,да ми обяснява въпросните(от твоята тема) тънкости...но....
Радвам се,че вече сте двама..Тъй,че ще помоля от сега за въпросите(изглеждат глупави),който ще задавам.
УСПЕХ...![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Me4oBikov (23-02-2015)
ти мен ма остави............ ТОВА Е ЧОВЕКАЧестито за темата....и дано,не я оцапат....
УСПЕХ...моито 'мого торлю-гювеч
Искам да кажа на всички ползващи индикатори ....да в началото ви се струва че ви улесняват, НО бъдете сигурни че не ви правят услуга дори често ще ви бъркат и няма да са точни и правилни и това само ще ви обърква за това ви съветвам ЗАБРАВЕТЕ ГИ !![]()
гейша -философ
И,първият ми въпрос по конкретната графика е;
1)защо си наложила фибото от спайковете?според мен е подвеждащо....
2)При скромнечещият колега...има и насрещно фибо,тук липсва....с двете се получава по-добре...
----------
П.П.
Благпдарско за индикаторите,но засега ще си ги ползвам...![]()
Под спайкове имаш предвид опашките на боравете ли ? ако да ,това при хармониките е правило взема се цялото движение а не по затварянията защото всъщтност цената е посетила това ниво ...а относно липващото фибо ...по правилата дори фиботата трябва да са 3 но понеже аз имам някъв опит и просто знам на коя фигура какво да пускам но си прав трябва да го рисувам по подробноИ,първият ми въпрос по конкретната графика е;
1)защо си наложила фибото от спайковете?според мен е подвеждащо....
2)При скромнечещият колега...има и насрещно фибо,тук липсва....с двете се получава по-добре...
----------
П.П.
Благпдарско за индикаторите,но засега ще си ги ползвам...първото от Х към А второ от С към А и от С към В търси се най -добрия клъстер съвпадащт с подкрепа или съпротива важни са също тренд линиите .
п.п. добре е да се научат правилата за различните фигури за да не се импровизира ..утре ще пусна картинка а точно с индикаторите се измързеляват и не знаят правилата а това води до грешки .сега мисля да поспя а утре ще продължа ...
гейша -философ