ех Ангелов.........на чугуна,колкото и да му обясняваш само устата ще те заболи.......
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4610293Понеже го каза икономиста на Отворено общество и е задължително вярно, негово си мнение, ама на фондации спонсорирани от Сорос всек иси преценява дали да вярва
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти си мислиш за коли и лаптопи, аз си мисля за по-ежедневни стоки. Различни пазари атакуваме
Купих си мишка за 3 GBP от amazon. Няма марка, няма кутийка, няма упътване - нищо. Работи, но бих я ползвал в крайни случаи. Или е копие, или е прототип на известна марка. Има фасон, но изглежда евтина. След време предполагам същата фабрика на същия конвейр, но с по-качествена смес ще произвежда същата мишка за 6 GBP с марка А4TECH например. Предполагам тогава ще има и кутийка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тъй ли?Това сигурно е било малко след като са били облъчени от хирошимската атомна бомба и все още не са били с всичкия си.
После пък са взели да компенсират в умствено отношение, че нищо се не губи в тоя свят както знаем, само преминава от едно състояние в друго и са се нагласили нещата с качеството.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
не не се бъркай .........такива нещица може да се цвъкат и в гаражче,няма никаква философия и те си имат пазарен сегмент...ей такива случайни купувачи,за почти за без пари......Ти си мислиш за коли и лаптопи, аз си мисля за по-ежедневни стоки. Различни пазари атакуваме
Купих си мишка за 3 GBP от amazon. Няма марка, няма кутийка, няма упътване - нищо. Работи, но бих я ползвал в крайни случаи. Или е копие, или е прототип на известна марка. Има фасон, но изглежда евтина. След време предполагам същата фабрика на същия конвейр, но с по-качествена смес ще произвежда същата мишка за 6 GBP с марка А4TECH например. Предполагам тогава ще има и кутийка.
никоя сериозна компания няма да направи такъв глупав ход........![]()
Аз по-скоро разчитах на това, че го купувам от amazon. Имал съм и много добри попадения оттам за никакви пари. Наистина работи, но е ментярска. Определено ще напиша коментар.
masta (20-02-2015)
Горе-долу тогава, 60-70 години.Тъй ли?Това сигурно е било малко след като са били облъчени от хирошимската атомна бомба и все още не са били с всичкия си.
После пък са взели да компенсират в умствено отношение, че нищо се не губи в тоя свят както знаем, само преминава от едно състояние в друго и са се нагласили нещата с качеството.
а това е един от хората които правят прехода, от синоним на боклук, до синоним на супер качество
http://en.wikipedia.org/wiki/Akio_Morita
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Относно "made in", мисля че първия щемпел е бил "made in germany" след ВСВ - т.е. "не купувай от фашистите". След време обаче благодарение на качеството си, немските продукти печелят световна популярност, щемпела също![]()