Големи мошеници и да не дължиш пак им влизаш в регистритеОооо....Новаче....тез дребните изобщо не ги броя...
Преди 7-8г. от Макс Телеком(май така се казваха)ми доставиха,поръчана по интернет бисквитка...Оказа се,че в региона в който бях тогава,изобщо не са имали покритие,а и не са предвиждали да имат.Но,и тез мишоци ме търсят за това,че в 3-дневен срок не съм им върнал,флашката...пък,аз я получих на 5-я ден....
И,нокога не е използвана....
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Взимат единствено жилище. Още повече ако е ипотекирано в полза на фирмен заем. Тъпото е, че моят чичо беше намерил купувачи за отлична цена и щеше да покрие целия дълг и
дори да му останат пари, но банката пробута нейната оценка и там цената беше 2/3 по-ниска. После естествено апартамента го взе приближен до банката човек почти без пари.
165 квадрата в центъра на София, монолитно за 150 000 лева? Май е доста евтинко, а? Преди това един даваше 400 000, но ЧСИ-то не разреши сделката.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някак си ми звучи нереалистчно. Самата банка има сметка да продаде на по-добрата цена. .. Но може и да има някоя връткаВзимат единствено жилище. Още повече ако е ипотекирано в полза на фирмен заем. Тъпото е, че моят чичо беше намерил купувачи за отлична цена и щеше да покрие целия дълг и
дори да му останат пари, но банката пробута нейната оценка и там цената беше 2/3 по-ниска. После естествено апартамента го взе приближен до банката човек почти без пари.
165 квадрата в центъра на София, монолитно за 150 000 лева? Май е доста евтинко, а? Преди това един даваше 400 000, но ЧСИ-то не разреши сделката.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Просто,не се е усетил на време...и при мен доста активи потънаха...Но,апартамента го спасих..Взимат единствено жилище. Още повече ако е ипотекирано в полза на фирмен заем. Тъпото е, че моят чичо беше намерил купувачи за отлична цена и щеше да покрие целия дълг и
165 квадрата в центъра на София, монолитно за 150 000 лева? Май е доста евтинко, а? Преди това един даваше 400 000, но ЧСИ-то не разреши сделката.
През,последните 3-4г. съм консултант към,офшорна компания(която си закупих за 3000$)...за огромният хонорар от 1 200лв....годишно...
Ще,ми вземат чорапите....![]()
penman (20-02-2015)
Има една банка дето си остана във времето на соца. Например - от 3-4 години пращат писма в нашия вход за един, който преди беше под наем, но от 10 години не
живее тук. Домоуправителят е активен човек и каза, че поне три пъти е ходил в банката да им върне писмата и да им обяснява да търсят този човек на
друг адрес. Обаче те периодично продължават да си пращат писмата при нас. Явно не им е зор да го намерят, а и не бързат да го съдят или дават на колекторска фирма.![]()
Тоя ходил, оня казал. Няма такива песни. Ако постоянния адрес на наемателя е в квартирата му и целия вход да иде да им каже ...все тая. Пак ще там щше се пращат писмата .Има една банка дето си остана във времето на соца. Например - от 3-4 години пращат писма в нашия вход за един, който преди беше под наем, но от 10 години не
живее тук. Домоуправителят е активен човек и каза, че поне три пъти е ходил в банката да им върне писмата и да им обяснява да търсят този човек на
друг адрес. Обаче те периодично продължават да си пращат писмата при нас. Явно не им е зор да го намерят, а и не бързат да го съдят или дават на колекторска фирма.
Прекалено драстична мярка, с отказ от наследство също ставаВсичко ще ти удържат. Имам един чичо на 81 години и след като му взеха жилището (нищо, че е единствено....кой му пука къде ще живее)
остана още дълг и сега му правят удръжки на пенсията (уж нямали право по закон).
Той много се забавлява, че ще му се наложи да живее до 2135 година, докогато ще е изплатил всичко.
Всичките му наследници предвидливо се изнесоха в чужбина.![]()
penman (20-02-2015)
Може и да греша, но доколкото знам не можеш да се откажеш от нещо, което го нямаш!
Сореч - наследниците на даден човек могат да претендират за наследство или отказ от него чак
след смъртта на този, който наследяват. А след смъртта банката може да ги превари!
Ние във входа имаме апартамент с поне 20 призовки от съдия изпълнител. И нищо вече 5-та година. Дано не стане проблем с вода или ток в апартамента, че не знам тогава. Щом и бирниците не го намират, ще трябва с полиция да влизаме.Има една банка дето си остана във времето на соца. Например - от 3-4 години пращат писма в нашия вход за един, който преди беше под наем, но от 10 години не
друг адрес. Обаче те периодично продължават да си пращат писмата при нас. Явно не им е зор да го намерят, а и не бързат да го съдят или дават на колекторска фирма.