Просто някои наши партии имитират гръцката Сириза и искат да си "изпълнят предизборните обещания"!
Тъкмо ще гушнат и някои лев от банковото лоби!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
С колекторските фирми и аз си комуникирам за едно една неустойка, която не дължа за върнато в срок оборудване за интернет на Виваком, търсят ме три за различни суми и одисеята приключи като подадох жалба в КЗП и КРС, ама там тече някаква безумна търговия с данни според мен
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Всичко ще ти удържат. Имам един чичо на 81 години и след като му взеха жилището (нищо, че е единствено....кой му пука къде ще живее)
остана още дълг и сега му правят удръжки на пенсията (уж нямали право по закон).
Той много се забавлява, че ще му се наложи да живее до 2135 година, докогато ще е изплатил всичко.
Всичките му наследници предвидливо се изнесоха в чужбина.![]()
Оооо....Новаче....тез дребните изобщо не ги броя...С колекторските фирми и аз си комуникирам за едно една неустойка, която не дължа за върнато в срок оборудване за интернет на Виваком, търсят ме три за различни суми и одисеята приключи като подадох жалба в КЗП и КРС, ама там тече някаква безумна търговия с данни според мен
Преди 7-8г. от Макс Телеком(май така се казваха)ми доставиха,поръчана по интернет бисквитка...Оказа се,че в региона в който бях тогава,изобщо не са имали покритие,а и не са предвиждали да имат.Но,и тез мишоци ме търсят за това,че в 3-дневен срок не съм им върнал,флашката...пък,аз я получих на 5-я ден....
И,нокога не е използвана....
Бибко се появява и казва, че след като си обявил фалит и си го изчистил след това - тоест там каквото требе да се прави., след седем (7) години досието се чисти...Ако междувременно не се набалбукаш с нови борчове, разбира се...
Освен това банките предоставят опция да си вземеш защитена крадитна карта, която на практика е дебитна /внасяш секюрити депозит за нея/ и с нея постепенно да си подобряваш досието пазарувайки и връщайки всичко в срок...Лошо нема![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
GGBG (20-02-2015)
Не е лошо това Бибко,да вземем да дръпнем някой кредит в Канада пък после ако не потръгне фалит и те така.
Преди 5-6 години бях взел бърз кредит от някаква фирма и си го върнах за половин година на вноски. Идваше едно момиче с кола и взимаше парите. Дори не запазих документацията.С колекторските фирми и аз си комуникирам за едно една неустойка, която не дължа за върнато в срок оборудване за интернет на Виваком, търсят ме три за различни суми и одисеята приключи като подадох жалба в КЗП и КРС, ама там тече някаква безумна търговия с данни според мен
После бях чел, че фирмата фалирала........ Обаче преди година някаква колекторска фирма набарала архивите и явно се пробваха да изкарат някой лев.
Звънят ми и ми обясняват, че дължа 200 лева, но ако съм затруднен можело да преговаряме и 50-100 лева, колкото имам да им платя и всичко щяло да е ок.
Теглих им една и повече не се обадиха, но някой може и да се е вързал. Освен това аз не мога да съм сигурен, че това момиче е отчитало всички мои вноски.
Верно, че ми се подписваше на някаква бланка, но нямаше печат на фирмата там.![]()