Според мен има големи шансове да продължи нагоре, заради това (оцветенето)
и защото дългите, влезли на Н2, са все още със здрави стопове (под сигналния бар) и са още в играта.
![]()
Според мен има големи шансове да продължи нагоре, заради това (оцветенето)
и защото дългите, влезли на Н2, са все още със здрави стопове (под сигналния бар) и са още в играта.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (19-02-2015)
Аз пък послушах Джей и ето какво станаСпоред мен има големи шансове да продължи нагоре, заради това (оцветенето)
https://charts.mql5.com/7/58/ger30ma...-44993-png.png![]()
![]()
+41
ПП на другата половина сега ще й мисля таргета![]()
nnikos (19-02-2015)
JaY_Z го каза още преди да вленЪ![]()
...............................
ведната награда ......ТИКВЕН МЕДАЛ..........![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
биричка![]()
.....................................
JaY_Z (19-02-2015)
wannabe (19-02-2015), Emil Enchev (19-02-2015), nnikos (19-02-2015), petar80 (19-02-2015), JaY_Z (19-02-2015), Spekulanta (20-02-2015)
Добро утро на всички чакащи влака
Нека силата да бъде с нас![]()
Spekulanta (20-02-2015)
Добро утро ..
Джей да идва и да казва днес на къде ще е ...
Като е казал вчера-да казва и днес
За останалите да се включим...
Пък ние ще почерпим.
Джжжжжжееееееееееййййййй ела тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.