"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
И да го попита някои журналист то ще е от телевизията на АТАКА а тиквата и тиквите на тях не отговаря............
Те отговарят само на правилно зададени въпроси![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на мен ми попадна вече чернова на отчета:
- аз Боко Тиквата спасих банковата система
- аз платих 3,6 милиарда депозити
- аз спасих България от кризата
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Предлагам да му построим паметник а в църквите образа на ангел спасител да се замени с образа на тиквата.
Други идеи ако някои има моля да ги сподели![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той нали вечно им се сърди на журналистите ,
особено за неудобните въпроси и те не смеят да попитат - обича най-вече за магистралите да говори .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Какво се сърди ние сме паднали още 6 места надолу тази година по свобода на словото вече сме 106 няма още много мегдан на долу, доста по-близо сме до Северна Корея , отколкото до демокрациите
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Трябва със закон да се забрани задаването на не удобни въпроси на тиквата.
Даже най добре той сам да си ги задава за да е сигурно правилно зададен въпроса.
звездоброец (13-02-2015)
сяда зад микрофона и си задава въпроса - Колко пари изплатихте г-н Борисов на вложителите?
става от микрофона и се качва на подиума с отговор - Лично аз изплатих 3,6 милиарда лева на вложителите!
pablo (13-02-2015)
Много правилно
Представи си, че някои попита за активите на КТБ за Южен поток за престъпността в България или за наводненията???
А то остана и да не се задават неудобни въпроси ,пък и що да са неудобни те въпросите са си много хубави ,друг е въпроса ,че не им се иска да отговарят на тях.