Малко време викаш да позагубят , вместо да се напъват с техните си сметки за истински кинти![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами то в повечето случаи е така , губи се време , а дали правите изкарани от тази дейност оправдават тази загуба , това е друг въпросМалко време викаш да позагубят , вместо да се напъват с техните си сметки за истински кинти)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Едно е да имаш, друго е да рискуваш! В случая, на демо състезание, няма друг начин освен да рискуваш.ако имат способността да правят редовно подобни проценти
Най-интересни са състезанията с реални сметкиТам и емоцията присъства, и умението да управляваш капитала си. Всичко е 1:1!
L1914 (11-02-2015)
да интересно звучи до сега не съм попадал на таковано наистина там резултатите със сигурност ще са по-реални
и участниците по-сериозни
И на мен ми стана интересно
Пеше, кой е колега и с кой ник се подвизава![]()
, за да получи нашата морална подкрепа
![]()
L1914 (12-02-2015)
petar80 (12-02-2015)
Абе тия на първите места в турнира на бенча ползват поне 2 пъти повече лост от позволеното...