Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Австралиеца не е падал под 0,76 в близките 5 години - много назад го жалиш - каква памет, какво нещо?
----------
Не е изключено, даже и 1200 не е изключено така като гледам технически на мойта графика. (освен ако точно тук някъде не се извърти за нагоре) Аз засега нямам сделка тук. А и няма да пускам сега, че се правя на адвокат на блока последните дни - на финалната права съм де - още 3 часа ще трябва да се правя... и достатъчно съм натоварила на други места....
Хайде до по-късно.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
mck (11-02-2015)
Грешката е на клавиатурата ми, исках да напиша 0.7730. Все едно, товаАвстралиеца не е падал под 0,76 в близките 5 години - много назад го жалиш - каква памет, какво нещо?
----------
Не е изключено, даже и 1200 не е изключено така като гледам технически на мойта графика. (освен ако точно тук някъде не се извърти за нагоре) Аз засега нямам сделка тук. А и няма да пускам сега, че се правя на адвокат на блока последните дни - на финалната права съм де - още 3 часа ще трябва да се правя... и достатъчно съм натоварила на други места....
Хайде до по-късно.
не променя неприятната ситуация.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На клавиатурата, а не на задклавиатурното устройство - пак добре.![]()
... че станат ли грешките на задклавиатурното устройство вече лошооо....
Ти остави 0,7730, ми може и до 0,74 да стигне - понякога акулите откачат както показва историята на месечна.
[IMG]https://charts.mql5.com/6/982/audusd-mn1-**-central-clearing.png[/IMG]
----------
Ооо, mck, напреднали сте доста към целта сега като погледнах.... докато ме нямаше.
Ps На 1217 има сериозна подкрепа.
Последна редакция от Eli2356 : 11-02-2015 на 21:48
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
На мен на големите графики ми с епривижда дори 1136.
Там някъде е и седмичният долен ББ.
Успех на васички![]()
При мен така изглежда на седмична, средата на канала е на 1207, долната граница на Келтнер канала е на 1200. Това не е гаранция, че точно дотам ще стигне, но поне е ориентировъчно. Бих пуснала една къса с нулев стоп, но закъснях и засега ще се въздържа, да видим докъде ще коригира нагоре за утре и тогава ще мисля за вход.
![]()
Eli2356 Ако свалиш златото под 1200 обещавам да започна масирани покупки с цел обръщане на тренда
Шегата на страна но това злато е много евтино и може да си взема на цена около 1200-1210.
Да добавя, че освен за вход ще гледам и за накъде утре, че хич не е изключено и рязко обръщане нагоре, така че може и да не се шегуваш толкова - хич, ама хич не е изключено да се изстреля нагоре - спадът досега погледнат на месечна си е една нормална корекция на възхода от последните 2-3 месеца... в тоя широк рейндж всичко може да се очаква, а и златю обича да прави такива номера, още повече че очаквам и известен спад при usd.
Aз ни го свалям, нито качвам в момента, че нямам сделки тук.Но погледнато исторически не е чак толкова евтино, не знам защо някои тук очаква/х/те да върви само нагоре.
дори не е стигнало 50% (1086) на големия възход от 2001 до върха през 2011.
Последна редакция от Eli2356 : 11-02-2015 на 23:28
Сега нямам идея защо пак поевтинява златото? Лоши новини от САЩ, тръгна нагоре
както си трябва и .......................
Как се изсипа златото колко заложини и лихвари вият като койоти![]()