Остави хората да си пишат по темата , чу лиходенето здравословно студа закалява то от всякъде излиза по-добре да не даваш пари за таксине пречи тук ..ела на друго място
)
![]()
Остави хората да си пишат по темата , чу лиходенето здравословно студа закалява то от всякъде излиза по-добре да не даваш пари за таксине пречи тук ..ела на друго място
)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
видях че други хора са писали за други неща и не ми е удобно да им разваляме темата , колкото до здравето , ще ти кажа по - къснотемата за здравословното състояние на човек не е за пренебрегване да знаешама иначе си прав)
Е то ако не е срещу тренда няма да има нужда от Мартингейл. Или има и такъв по тренда.. ма той е друг тип - от много алчност, не за спасение. Наистина мартингейла против тренда може да значи и спасение и излизане на + в крайна сметка, и затриване на сметката, ако е прекалено силен тренда и акаунта не е достатъчно дебел - тънка е работата с него.
Следващата машинка ти ли си си я правил пак? Машинка за мартингейл много е трудно да станем ние.
Тук говорех за хеджиране - отдавна не го бях ползвала и се инатих до последно, но като видях че нещата отиват хептен на зле, нямаше как - фраснах част от обема наобратно и имаше защо. По принцип се опасявах да не продам от дънце, но се оказа че има защо - направи си още бая пипове надолу, които без хеджа щяха да значат сигурен фалит. То по принцип не биваше да се стига до хедж де - трябваше да затворя още в началото като видях, че нещата не потръгнаха. А аз вместо това и добавки направих -добре, че не бяха и мартингейлови в тоя случай.
Последна редакция от Eli2356 : 07-02-2015 на 23:35
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
stts, 10 km на ден са просто двойна доза оздравителен режим, кво толкоз?препоръчителното е 5 км - аз поне така знам. добре че нещо ми се развали колата напоследък и засега хич не си давам зор да я оправям, та малко и аз се видях в ходене напоследък.
(освен някои спортове дето практикувам, ама ходенето си е ходене)
студ било - тамън и на замразително-калителен режим да се подложиш, още по-добре. Едно време на войниците при Сталинград по ли топло им е било? Ейй, кви мъже бяхте, какви станахте?позна , един приятел от години ме кара да вървя пеш , че било здравословно , като се замисля така е ...
ама сега не става за тази работа ...студ
----------
бях чел че на ден било добре около 3- 4 да вървиш , че клетките се зареждали с кислород , колко е вярно това ? не съм лекар . няма как да кажа ..
но има и друг вид спорт , не е само това да се върви пеш ..пеш е по - лесно)
![]()
При всяко движение клетките се зареждат с кислород по принцип, разликата е колко; и прекалено много не е на добре.
Последна редакция от Eli2356 : 07-02-2015 на 23:47
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Е то ако не е срещу тренда няма да има нужда от Мартингейл. Или има и такъв по тренда.. ма той е друг тип - от много алчност, не за спасение. Наистина мартингейла против тренда може да значи и спасение и излизане на + в крайна сметка, и затриване на сметката, ако е прекалено силен тренда и акаунта не е достатъчно дебел - тънка е работата с него.
Следващата машинка ти ли си си я правил пак? Машинка за мартингейл много е трудно да станем ние.
Тук говорех за хеджиране - отдавна не го бях ползвала и се инатих до последно, но като видях че нещата отиват хептен на зле, нямаше как - фраснах част от обема наобратно и имаше защо. По принцип се опасявах да не продам от дънце, но се оказа че има защо - направи си още бая пипове надолу, които без хеджа щяха да значат сигурен фалит. То по принцип не биваше да се стига до хедж де - трябваше да затворя още в началото като видях, че нещата не потръгнаха. А аз вместо това и добавки направих -добре, че не бяха и мартингейлови в тоя случай.
.................................................. ..............................................
За тая машинка става въпрос
https://www.mql5.com/ru/signals/78716
.................................................. ...................
Не е мартнгел просто локира двойно когато пазара е срещу нея и така се защитава че отива и да печели на всичкото от горе
Сега е в процес на изпитание ако всичко е ок след месец ще я пускам в маркета да се продава
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Eli2356 (08-02-2015)
КАСИНИ /велик алпинист/ едно време алпинистите бяха железни, а пикелите дървени , сега нещата се обърнахаstts, 10 km на ден са просто двойна доза оздравителен режим, кво толкоз?препоръчителното е 5 км - аз поне така знам. добре че нещо ми се развали колата напоследък и засега хич не си давам зор да я оправям, та малко и аз се видях в ходене напоследък.
студ било - тамън и на замразително-калителен режим да се подложиш, още по-добре. Едно време на войниците при Сталинград по ли топло им е било? Ейй, кви мъже бяхте, какви станахте?![]()
![]()
Eli2356 (08-02-2015)
Ели сигурна ли си, че 5 км. са напълно достатъчни??? Няма да ти кажа по колко се движа на ден за да не прозвучи като поредното и...е.stts, 10 km на ден са просто двойна доза оздравителен режим, кво толкоз?препоръчителното е 5 км - аз поне така знам. добре че нещо ми се развали колата напоследък и засега хич не си давам зор да я оправям, та малко и аз се видях в ходене напоследък.
студ било - тамън и на замразително-калителен режим да се подложиш, още по-добре. Едно време на войниците при Сталинград по ли топло им е било? Ейй, кви мъже бяхте, какви станахте?![]()
При всяко движение клетките се зареждат с кислород по принцип, разликата е колко; и прекалено много не е на добре.
Гледам и ти проявяваш слабост към Мартингел и хеджиране![]()
ех откога търся някой който да ги разбира нещата !!!!!!!!!!!!