Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
други неща съм чувал , че не от джоба зависи това , че някой с дебели ..до тамТо с дебел портфейл и пеню може, номера е друго да покажеш
бях чувал за един ... 20 000 000 лева .....дали е вярно , нямам идея ..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ухаа, не е за вярване колко е забравена тази темичка. Да споделя, че аз лично ползвам повече добавянето - към сделки на минус имам предвид като начин да бъдат затворени на +, 0 или малък -. Да не се налага де... Всичко това не на сляпо разбира се, а при добра преценка на нивата (когато се прави на ръка, че има и роботи, които търгуват на тоя принцип). Наскоро обаче с хеджиране си спасих една от сметките, впоследствие бързо я умножих до изходна позиция, иначе си беше жива загинала. Става въпрос за кивито и големия му спад от 28,29.01, който следващите дни беше върнат нагоре. Както се подразбира доста необмислено бях пуснала дълги, разчитайки на силната подкрепа и запазването на добрата лихва от 3,5% същия ден. Против всякакви фундаментални и технически закони обаче се сурна надолу и то как... Подкрепата все пак си каза думата, но след едно 260 пипа надолу.Здравейте, скъпи колежки и колеги!
По време на ежедневното ни участие на валутния пазар ни се случва да направим сделка, която да тръгне на загуба.
Обаче не искаме да я затворим по ред причини, които според нашия анализ и оценка са основателни! Ясно е, че стопа отпада.
Как да постъпим, за да минимизираме загубата докато котировките ни станат симпатични?
Сещам се за два общоизвестни метода - добавяне и хеджиране. Сами знаете, че тези възможности се прилагат често,
но това все пак зависи от екстрите на съответната платформа. Вие как сте настроени към тези опции?
Ползвате ли ги често и кой от двата метода е за предпочитане според вас?
Ще е интересно повече хора да изложат гледни точки и да споделят случки от богатия си личен опит!
Благодаря!
Съвет: не търгувайте или търгувайте много внимателно кивито - ни знае къде са му подкрепите, ни какъв му е фундамента.![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
А така де не са знай знай ли саУхаа, не е за вярване колко е забравена тази темичка. Да споделя, че аз лично ползвам повече добавянето - към сделки на минус имам предвид като начин да бъдат затворени на +, 0 или малък -. Да не се налага де... Всичко това не на сляпо разбира се, а при добра преценка на нивата (когато се прави на ръка, че има и роботи, които търгуват на тоя принцип). Наскоро обаче с хеджиране си спасих една от сметките, впоследствие бързо я умножих до изходна позиция, иначе си беше жива загинала. Става въпрос за кивито и големия му спад от 28,29.01, който следващите дни беше върнат нагоре. Както се подразбира доста необмислено бях пуснала дълги, разчитайки на силната подкрепа и запазването на добрата лихва от 3,5% същия ден. Против всякакви фундаментални и технически закони обаче се сурна надолу и то как... Подкрепата все пак си каза думата, но след едно 260 пипа надолу.
Съвет: не търгувайте или търгувайте много внимателно кивито - ни знае къде са му подкрепите, ни какъв му е фундамента.![]()
По принцип мартигеля срещу трендя може но не препоръчително
Аз съм фифти фифти с тогова метода докато си изгубя акаунда
Ама следващата машинка рокира двойно срещу трендя и за сега пичели
Ма то щото машинка ко бях аз не ми са говари![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
noreason (07-02-2015)
абе как ти ги ражда главата тезивсичко с над една нула си е сума ................................. 10 леФа ти спестяват прибирането пеша .................................. примерно)
)
че тъй , тъй е ..ама аз в последно време пеш движа
![]()
обаче ако повървиш малко е полезно за сърцето и ти остават и 10 те лева ....
освен ако не става въпрос за 10 километра ...![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
позна , един приятел от години ме кара да вървя пеш , че било здравословно , като се замисля така е ...най вероятно водиш здравословен начин на живот........................... дано това да е причината иначе трудно се водят разговори с милионери
ама сега не става за тази работа ...студ
----------
бях чел че на ден било добре около 3- 4 да вървиш , че клетките се зареждали с кислород , колко е вярно това ? не съм лекар . няма как да кажа ..обаче ако повървиш малко е полезно за сърцето и ти остават и 10 те лева ....
освен ако не става въпрос за 10 километра ...
но има и друг вид спорт , не е само това да се върви пеш ..пеш е по - лесно)
ходенето здравословно студа закалява то от всякъде излиза по-добре да не даваш пари за таксипозна , един приятел от години ме кара да вървя пеш , че било здравословно , като се замисля така е ...
ама сега не става за тази работа ...студ
----------
бях чел че на ден било добре около 3- 4 да вървиш , че клетките се зареждали с кислород , колко е вярно това ? не съм лекар . няма как да кажа ..
но има и друг вид спорт , не е само това да се върви пеш ..пеш е по - лесно)
![]()
noreason (07-02-2015)