опазил Бог дали ще е за два три дни и ли два три месеца
опазил Бог дали ще е за два три дни и ли два три месеца
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
туй със стотната маймуня интересното нещо кът колективно съзнание вероятно да съществува, то и пазаря страх/алчност екскремуми нали пак на тоз принцип работи
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Според някои теории... ако не се лъжа и Айнщайн беше добавил измерението на съзнанието, та според тези теори, недоказани, от рода на суперНОВА струнна и т.н. Т-дуални, абе мани, глупости ,та според тях 11 измерение е съзнаниетоИ то е различно за дървета, котки, мишки, хора
А пък според други теории, ако достатъчно енергия се насити в някое от пространствата, то неимуверно се материализира в 3Д-то, ака "като искаш нещо истински и много силно, ти се случва/сбъдва", други пък скиптици лаят, че страха е същото като "да искаш нещо много", Турбалан може да се появи, ако се страхуват достатъчно много маймуня
Точно така го разбирам и аз, затова много ми хареса предложената от теб теория за стотната маймуна..."като искаш нещо истински и много силно, ти се случва/сбъдва", други пък скиптици лаят, че страха е същото като "да искаш нещо много", Турбалан може да се появи, ако се страхуват достатъчно много маймуня![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Bibco (07-02-2015)
Приеми го като изключение по отношение на мисленето, но нека все пак да ти разкажа, че при мен има един и друг феномен - на сънищата-дежаву...Неща, добри и лоши, които съм сънувал...след това понякога се сбъдват...
А този кошмар с ядрената война го сънувам от дете - в какви ли не варианти и сценарии, винаги с мои лично участие като потърпевш и стремящ се да оцелея, заедно с близките си...Може би защото по онова време, когато съм бил дете/60-те/, ядрената война беше в устите на всички...
Дано теориите да не са вярни...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Сънища... бях на Витоша, карах сноуборд, поглеждам нагоре и гледам "падаща звезда" и след това гъбкаПриеми го като изключение по отношение на мисленето, но нека все пак да ти разкажа, че при мен има един и друг феномен - на сънищата-дежаву...Неща, добри и лоши, които съм сънувал...след това понякога се сбъдват...
А този кошмар с ядрената война го сънувам от дете - в какви ли не варианти и сценарии, винаги с мои лично участие като потърпевш и стремящ се да оцелея, заедно с близките си...
Дано теориите да не са вярни...![]()
Няколко пъти, един и същ
Дежа Ву-тата от година-две, взеха да изчезват, преди бяха ежедневие, може би защото спя вече далеч от контакта
Bibco (07-02-2015)
ее ядрена война не съм сънувал но по принцип и аз като сънувам понякога ми се сбъдват сънищата ,но дано твоите никога не се сбъднат
току що казаха по новините над 45 бесарабски българи са загинали в украинската армия.... мобилизираните са хиляди..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."