wannabe Научи се да четеш поне 4-5 поста преди да пишеш!
780 000 апартамента какво още не си прочел и не си разбрал???
wannabe Научи се да четеш поне 4-5 поста преди да пишеш!
780 000 апартамента какво още не си прочел и не си разбрал???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
С това ограничение за над 36 апартамента
половината от сградите които имат нужда от саниране няма да могат
да се включат по програмата .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
и процедурата е сложна то сдружения .то събиране на подписи от всички живеещи и още куп глупости
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сдружението се прави с 67% идеални части, обаче при подаването на документите трябва 100% съгласие.
Макар и негласно със сигурност има някакво райониране- естествено насочено към герберските общини.
А пък как ще стане тая със едното саниране- както го обясни Лилето си е чиста топлоизолация- на какво ще даде техн. паспорт, на топлоизолацията ли нещо много мътен тоя момент остана
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Голям зор ще е. Решихме да правим. от 66 апартамента има трима навити собственици. Останалите си мислят, че е измама неква или пък са направили вече изолация и сега ги е яд , че са се минали с кинти.Сдружението се прави с 67% идеални части, обаче при подаването на документите трябва 100% съгласие.
Макар и негласно със сигурност има някакво райониране- естествено насочено към герберските общини.
А пък как ще стане тая със едното саниране- както го обясни Лилето си е чиста топлоизолация- на какво ще даде техн. паспорт, на топлоизолацията ли нещо много мътен тоя момент остана
Подозирам , че из цялата страна ще е така. Та може и нито един блок да не санират![]()
Не мен това ми е чудното. Какво правим със старата, вече поставена изолация. Оставяме я, или я махаме. Ако я оставим крайния резултат ще е уникално вълнист, ако я махнем... чудо и двойна работа.Голям зор ще е. Решихме да правим. от 66 апартамента има трима навити собственици. Останалите си мислят, че е измама неква или пък са направили вече изолация и сега ги е яд , че са се минали с кинти.
Подозирам , че из цялата страна ще е така. Та може и нито един блок да не санират
В Бургас съм виждал изцяло саниран 18 етажен блок със сменени дограми и климатици по конец. Хареса ми.Но това е бивш ведомствен блок на Нефтохим. Провиха го близо 1 гогина, при положение, че никой не живееше в него.
Най -добре е да се махне ....
че иначе между старата и новата може да се появи влага и мухъл .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Този блок е купен е закупен от частник и превърнат в общежитие , всичко това си е една инвестиция.В Бургас съм виждал изцяло саниран 18 етажен блок със сменени дограми и климатици по конец. Хареса ми. Но това е бивш ведомствен блок на Нефтохим. Провиха го близо 1 гогина, при положение, че никой не живееше в него.
Днес незнайно откъде на нашето оживено кръстовище се появи парче стиропор. След като десетки коли минаха през него в дъжда, потече бяла река.
И аз съм на мнение да се махне старата изолация, но внимателно и чисто. Ако може да се ползва фибран след това, ще е даже още по-добре.