nnikos (27-01-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма такова нещо като изсъхнал докато има парички в сметката страшно нема както бързо се губят така и се печелятБравоооо Пешеее.....
Аз,вече свободен от оковите се виждам.Жъ съ насе... от кеф,бах мааму една седмица,бех изсъхнал...
Аз сега пуснах една дълга пък ще видим докъде ще я държа
Мда много бързо се предаде няма силица нищо 10 точки съм назад![]()
Рано,си му влезнал...Тренд,се не контри...
Глуей на 4ч. и Дневна,каква лавина е...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да избързах но американците като отворят може да има някакъв мегдан за дълга оглейждай се![]()
Да но цената нещо се колебае дали да премине седмичния пивот??????????????????
Ще видим но няма и какво да му мислим като е нагоре и ние сме нагоре като е надолу ние също
Ние сме като платноходка бре гледаме накъде духа вятъра и опъваме платната по посока на вятъра п![]()
Да,бе да....Ще,ми се..Затова,цела седмица си пиках,върху крачолите..И,ми беше у шише.Да но цената нещо се колебае дали да премине седмичния пивот??????????????????
Ще видим но няма и какво да му мислим като е нагоре и ние сме нагоре като е надолу ние също
Ние сме като платноходка бре гледаме накъде духа вятъра и опъваме платната по посока на вятъра п
Язе,още таков мастер,не сум...![]()
не ги ползвам на кои нива е ............. 10625,,,,,,,,,,,,,,Да но цената нещо се колебае дали да премине седмичния пивот??????????????????
Ние сме като платноходка бре гледаме накъде духа вятъра и опъваме платната по посока на вятъра п![]()