Fafli4ke, щом ставаш по това време, явно пак си обикаляла баровете
Мерси за кафето, но аз вече мисля да обръщам на бира![]()
![]()
Яяяяя, ма той ключа за поршето същият като на VW Tourana дето го карам от време на времеДобро утро. ?...
Ставайте да се строяваме, че слънцето ми напекло в очите тази сут....този следобед.
Хайде кой ще пие кафенце с мен....страхотно е това illy
http://prikachi.com/images/615/7870615s.jpg
Фафле, искам да ми дадеш да го пробвам, ще те черпя, два сутляжа, баклавичка, пастичка и фреш
Фафле, установих, че пиенето на шарк при не особено пълен стомах, води до висока степен на изнервеност![]()
Аз снощи си казах, че отивам на бар....да няма това–онова после...ама ти не каза
Олег, кафе черпя!/ти друго гледаш пак/
Ще дам да разходиш д–то един ден от мен да мине айде.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (24-01-2015)
Не мога да се сдържа, по-силно е от мен
Taзи сутрин сънувам, че спя в леглото и по едно време баща ми идва и ми подава ключа за хондатаПосле като се събудих ми беше много приятно
![]()
ти да не си първи клас бре, то още преди да го пиеш трябва да ти е ясно..че пиенето на шарк при не особено пълен стомах, води до висока степен на изнервеност![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
L1914 (24-01-2015)