Не съм, обемът беше под 1% от акаунта, но попадна в черна дупка
Е*и мамата, ще изкарам +130% тази година и пак ще си стигна заветната доходност
Текущата ми печалба от отворени сделки в момента избива конкретно тази загуба 1,3 пъти![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Тогава затваряй да изтриеш минуса
и да влезнеш в следващия месец на +![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
D-12 (23-01-2015)
А-а-а, нищо не барам, защото не му разбирам. Пазарът ще ми се обади, кога да затворя
----------
Само едно ме е яд - цяла седмица такова хубаво времето, а сега когато настъпят почивните дни, пак ще се окаля.
Фъштят май тия кемтрейлс, за да ни е гадно и депресивно в почивните дни. Миналата събота беше напекло сутринта едно слънце, дръпнаха 2-3 черти в небето и откъде дойдоха тия облаци, мама им де*ба. А аз живея нависоко и 30-40 км имам видимост и си беше кристално ясна атмосферата![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
Искаш да кажеш че манипулират и времето по някакъв начин,
.............
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ако е така търговията става още по-лесна![]()
поглеждам синоптик и ако смятам че цената ще се покачва купувам , ако ще спада -продавам![]()
долар ден!!!!
как сте....спахте ли добре......
аде да ви е спорен петъка.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
КинО (23-01-2015), toranagasan (23-01-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те не го крият, че го могат, остава открит въпросът дали го правят. Аз имам перфектна видимост на небето над целия град и пряка към летището ни (на около 6-7 км е от нас). Не съм наясно с изгорелите газове от самолетите, нито как реагират при изпускането им при различно атмосферно налягане и температура, но следите, стоящи с часове, са факт. Както зимата, така и лятото. И преди 20-25 години си спомням такива следи, но се разсейваха на някой друг километър след самолетаКофти е да живееш под самолетно трасе
![]()
fxg (23-01-2015)
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване