Правителство на малцинството. Има ли шанс????!!!
Преходно правителство или направо служебно
за провеждане на нови избори. Кога???
Въобще проведените избори ще РОДЯТ ли
правителство????)
Правителство на малцинството. Има ли шанс????!!!
Преходно правителство или направо служебно
за провеждане на нови избори. Кога???
Въобще проведените избори ще РОДЯТ ли
правителство????)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Jawor Какво точно искаш да кажеш??? Виждам, че потвърждаваш думите ми но не съм сигурен дали ти го разбираш???
Според теб какво е програмата за управление на даден кабинет???
Не ми отговори на въпроса на колко си години???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хм, аз съм техен абонат и не им правя реклама, но съм доволен. Срива не ме засегна, а и не би трябвало от евентуалната смяна на собствениците да страдат абонатите.
Доверието към правителството на Бойко Борисов е 28%, а недоверието е 56%, съобщават от „Галъп“
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
България е без-ценен съюзник на НАТО, подчерта генералният секретар на алианса Йенс Столтенберг, предаде БГНЕС.
Е как нема да е безценен - без самолети, без кораби, без подводници и още много без...
Read more: http://politics.actualno.com/Stolten...#ixzz3PZPtQcKi
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Боко беше контра на пастирката доскоро за бюджета, ама днес са му дръпнали ушенце и веднага взе да пее че ще го увеличава
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
мисля, че имаме 10-на ЗИЛ-а 131 дето се водят на отчет в армията.. даже някой от тях още вървят.. не е пък хептем да нямаме техника..България е без-ценен съюзник на НАТО, подчерта генералният секретар на алианса Йенс Столтенберг, предаде БГНЕС.
Е как нема да е безценен - без самолети, без кораби, без подводници и още много без...
Read more: http://politics.actualno.com/Stolten...#ixzz3PZPtQcKi
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Пабло, ако си чел, мои постове, би трябвало да имаш горе долу представа на колко съм години. Нищо против нямам да ти кажа, но по начина по който си задал въпроса, като получиш отговора ще разсъждаваш по правилото - млад си, ама незнаеш или дърт си и си закостенял ....
А това да ли потвърждавам думите ти .... Говориш за "Голям шлем" на Първанов, който по скоро бе фиаско. Програма в България май се сещам само една - на Ран, но тя така и си остана на хартия. Виж сега има някакви наченки и да си кривя душата, че няма ще е грехота
плевнята врътна ли му и на тоз един свирчоктъй за добре дошъл
ко му е безценното на нашто сътрудничество - че жгу ядем от турчолята ли
![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
звездоброец (22-01-2015)