Е поне сам си я разлизгай, раздай се, дай всичко от себеси в името на общото Ви благо.Аз пък искам Ирина Шейк гола ама и разлизгана...
Е поне сам си я разлизгай, раздай се, дай всичко от себеси в името на общото Ви благо.Аз пък искам Ирина Шейк гола ама и разлизгана...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (19-01-2015)
Ееее, ето че и ти нямаш никакъв късмет. Тя Ирина вчера идва до нас да ми се сваля и предлага. Съвсем не на майтап.![]()
Звъни полугола на вратата и ми гъне онези дълги крака, но аз нарочно й говоря през процепа на вратата (пуснах веригата профилактично) .
Скъсала с Роналдо и била самотна и нещастна. Нямам пари да поддържам кифли й казвам аз, а тя се опитва да ме подкупва - нямало проблем с парите, била заделила някой
друг милион, щяла да ми купи джип и т.н. Довърших я с лафа - нямам време и нерви за губене вече.....и тя си отиде подсмърчайки......Сори, да беше казал по-рано щях да й взема координатите и
да подготвим някоя постановка. Поне един път щеше да я боднеш.......![]()
Аз съм печелила и по 30-60% от първоначалния капитал всеки ден от месеца. Но не винаги може да е така - един път има добри входове, друг път няма, а понякога и един миг невнимание или прибързаност може да ти окалпави цялата работа, ако си с по-голям обем и стане нещо екстремно наобратно... и нямаш стоп. Затова си зареди сметката с 800-1000$ и пускай един печУливш експерт - да действа на принципа луд умора нема, а ти да си пишеш само за кеф по форума, вместо да се оплакваш като сега и само го понаглеждай от време на време...... Иначе познавам хора, които се издържат само от търговия, но май не са много... никой не може да каже точно колко са, такова е естеството на бизнеса.
даже и милионери от това познавам - мъжът на мис България Антония чия беше - онзи руснака... и Сорос и Бъфет, разбира се.
... и доста други, но там играят доста големи капитали, което е първо и най-важно условие за някаква по-постоянна и значима печалба.
Последна редакция от Eli2356 : 19-01-2015 на 22:34
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Има си специална терапия за психиката на вълците от wall street.
Twice a day!
If you dont you will fall out of ballance.
https://www.youtube.com/watch?v=K5JzQudbKsk
Аз например имам много случки и то все в стил честен кръст! Веднъж вкарах 5 бона и започнах да търгувам много смело. За няколки дни спечелих 19 000 лева чисто, бях ги сметнал, че саАз съм печелила и по 30-60% от първоначалния капитал всеки ден от месеца. Но не си е работа - един път има добри входове, друг път няма, а понякога и един миг невнимание или прибързаност може да ти окалпави цялата работа, ако си с по-голям обем и стане нещо екстремно наобратно... и нямаш стоп. Затова си зареди сметката с 800-1000$ и пускай един печУливш експерт - да действа на принципа луд умора нема, а ти да си пишеш само за кеф по форума, вместо да се оплакваш като сега...
по 2300 лв. дневно. А аз тогава работех за 1500 лв. и тъкмо ни бавеха заплатата и всички псуваха. Пиехме евтино кафе и пушехме ментета. Замислих се, че при моите нови доходи мога да
си позволя да си пия ускито в някой бар с 20-25 годишни гърли. Сетих се, че костюмирани мутри ще се "сприятелят" с мен и т.н. Поуплаших се от тази перспектива и за няколко дни нулирах...........
Много ми улекна.![]()
Това първото удебелено както и да е, ама с 1,5К да не можеш кафе и цигари да си купишАз например имам много случки и то все в стил честен кръст! Веднъж вкарах 5 бона и започнах да търгувам много смело. За няколки дни спечелих 19 000 лева чисто, бях ги сметнал, че са
по 2300 лв. дневно. А аз тогава работех за 1500 лв. и тъкмо ни бавеха заплатата и всички псуваха. Пиехме евтино кафе и пушехме ментета. Замислих се, че при моите нови доходи мога да
си позволя да си пия ускито в някой бар с 20-25 годишни гърли. Сетих се, че костюмирани мутри ще се "сприятелят" с мен и т.н. Поуплаших се от тази перспектива и за няколко дни нулирах...........
Много ми улекна.![]()
penman, мога да ти кажа само, че си много разпилян, дори в мислите си.
Ако се опиташ малко да се събереш и концентрираш, може и да ти с получи нещо....евентуално!