infesta взе ли 20 еврака допълнителен бонус от вентажето аз преди малко видях че са ми го превели
infesta взе ли 20 еврака допълнителен бонус от вентажето аз преди малко видях че са ми го превели
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нали виждаш какво водят положителните мисли при мен - до заслепяване. Когато вляза в серия от печалби си мисля, че вече няма начин да загубя и
това е края на къръка и почвам да правя денонощни сделки..........Рано или късно се стига до грешка и поредното нулиране.......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
е ти се унасяш в тея печалби и стигаш до крайностиНали виждаш какво водят положителните мисли при мен - до заслепяване. Когато вляза в серия от печалби си мисля, че вече няма начин да загубя и
това е края на къръка и почвам да правя денонощни сделки..........Рано или късно се стига до грешка и поредното нулиране.......карай я по-кротко
infesta (19-01-2015)
Това за преди 3 години на швейцареца въобще не може да се сравнява със сегашното - разликата в пипажа е 10 пъти.
Ако е сериозен брокер би трябвало да бъде коригиран този гаф, включително в потребителските акаунти. ... а печалбите платиха ли?... ми ше слагаш стопове тогава, ако не си предвидил спада или се хакаш на мъничък акаунт с големи обеми - нали това ми беше мисълта да не се прави, ако искаш да имаш някакви по-устойчиви и сигурни печалби. Ако си на принципа на хазарта, вече може и фул обем да рискуваш, но ще си понасяш и фалитите.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Вече го бях обяснил, но е трудно да ми повярва. Аз съм работохолик и това вероятно е някакво болестно състояние, но реално никой не би тръгнал да го лекува, защото не е
опасно. Симптомите са, че предпочиташ денонощно да работиш нещо и то в полза на околните, а всякакви удоволстия и забавления не те привличат особено или смяташ, че не
си ги заслужил...... Каквото и да направиш си недоволен от резултата, дори шефовете и колегите непрекъснато да те хвалят, това не ти стига, защото ти търсиш своята оценка, а
тя винаги е незадоволителна. Това се дължи на тежко детство и липса на грижи, тези които ме отгледаха и обичаха умряха когато бях малък. Казват ти, че са заминали далече и няма да се върнат.
За едно малко дете това е шок и го приема като наказание за непослушанието си...................Това с лекарства и психотерапии не се лекува, трябва м исреда на хора, които искренно ме обичат и одобряват всяка моя стъпка.........
това обаче е практически невъзможно. Забравих да кажа, че аз самият се мразя във всички аспекти.............. дори и затова, което пиша в момента. Знам, че е пълна глупост, но го правя, за да се изтормозя........
Логично е - когато се мразиш ти всек ичас се стремиш да си навредиш сам, но това не е мазохизъм, защото не си причинявам телесни болки, а само психически.........
Залудо работи, залудо не стой, луд умора няма само се поти и т.н.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark