Е това е добре, може да подновя участието си там, макар че края на периода ми наближава , мисля че началото на февруари изтичат моите 90 дни![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
еми то тогава май трябва да си намериш и друга работа освен форекса че не ми се вижда да просперираш търгувайки денонощноСимптомите са, че предпочиташ денонощно да работиш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е това ми беше девиза.... Вероятно има доста хора в което състояние, които загърбват близки и семейство и денонощно бачкат нещо.
При мен проблема е, че посветих доста години да се усърършенствам в една област, която сега не предлага работа. След като фирмата ми фалира.
Скоро разбрах, че организмът ми не произвежда серотонин (хормонът на щастието) за сметка на много адреналин. Когато съм затрупан с много работа и
най-вече проблеми.........задължително е да имам проблеми и да ги решавам........това изгаря адреналина и ми става по-добре. Липсата на работа натрупва
излишния адреналин и това избива в панически кризи и става кошмарно.....Пак повтарям - тъпченето с разни успокоителни изобщо не помага и има хиляди примери в интернет......
Ми намери си ги де - кой те спира, безпаричието? Намери си една мадама и ако не я биеш много ще се обичате взаимно, кво толкоз сложно има?... не са се свършили... има и безпарични като теб - лика прилика ще сте си.
... .
И спри да се вглъбяваш в глупости - има много успели хора и от домовете за деца без родители, не вярвам някой постоянно да им е ръкопляскал през детството им и в последствие, даже напротив.
А най-добре се хвани на някаква работа, каквато и да е, само и само да не седиш и да се самосъжаляваш и да си измисляш какви ли не причини за положението ти...
Последна редакция от Eli2356 : 19-01-2015 на 20:50
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
погледнах сега отново пощата те мейлите бяха 2 всъщност но аз прочетох по новия само
а това е от първия
You are one of under 1,000 people eligible to be entered into a special draw to win an iPad mini 3!*
това обаче ако депозираш до 28.01
и още като допълнение 20 евро ако попълниш въпроснника
infesta (19-01-2015)
Абе богопомазаните си личат от далечепогледнах сега отново пощата те мейлите бяха 2 всъщност но аз прочетох по новия само
а това е от първия
You are one of under 1,000 people eligible to be entered into a special draw to win an iPad mini 3!*
това обаче ако депозираш до 28.01
и още като допълнение 20 евро ако попълниш въпроснника![]()
Аз може и да съм имал мейл от тях но след като заорах направо ги трия без да чета
![]()
------------------------------------------------------------------
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не съм бил без родители, но имах дядо, баба, леля и кръстница, които ме глезеха...те умряха всички в рамките на няколко месеца. После и баща ми... Баба ми беше властна натура и все повтаряше, че заМи намери си ги де - кой те спира, предполагам единствено безпаричието. Намери си една мадама и се обичайте взаимно, кво толкоз сложно има?... не са се свършили... има и безпарични като теб - лика прилика ще сте си.
И спри да се вглъбяваш в глупости - има много успели хора и от домовете за деца без родители, не вярвам някой постоянно да им е ръкопляскал през детството им и в последствие. А най-добре се хвани на някаква работа, каквато и да е, само и само да не седиш и да се самосъжаляваш.
нищо не ставам. Майка ми правеше кариера и нямам спомен да ме е целувала. Целувките правели пъпки и водели до болести. Това помня и затова после дълго се държах студено и отблъсках интереса на момичетата, а
той беше доста засилен, защото бях сладур. Когато отраснеш без любов, няма как да я дадеш на другите. А любовта е в основата на всичко на този свят. Знам го, но няма как сам да я изфабрикувам.
Затова пръсках луди пари по жени, защото чувствах, че не мога да им покажа искрена любов и я замествах със скъпи подаръци. Някои се въползваха, други не........... Накрая фалирах и останах сам...
Любовта е всичко, но няма как да я извадя от ръкава си......Хората добре чувстват, че сърцето ми е празно и ме избягват. Когато сам се мразиш е логично и останалите да са съгласни с теб.......
Опитвал съм какво ли не, но форекса се оказа най-добрата поддържаща терапия...... Нещо като метадона за наркоманите, не те лекува, но поне не се влошаваш.....
Ма по принцип жените трябва да се бият по малко за тонус ли ?Ми намери си ги де - кой те спира, безпаричието? Намери си една мадама и ако не я биеш много ще се обичате взаимно, кво толкоз сложно има?... не са се свършили... има и безпарични като теб - лика прилика ще сте си.
... .
И спри да се вглъбяваш в глупости - има много успели хора и от домовете за деца без родители, не вярвам някой постоянно да им е ръкопляскал през детството им и в последствие, даже напротив.
А най-добре се хвани на някаква работа, каквато и да е, само и само да не седиш и да се самосъжаляваш и да си измисляш какви ли не причини за положението ти...Нещо като профилактика викаш, а ?
GGBG (19-01-2015)
Чадо, да ти кажа нещо под секрет, малко бъркаш, напрегнатите ти мисли възпроизвеждат кортизол, а не адреналин понеже при теб доколкото разбирам стреса е хроничен, който ти както сам си забелязал потискаш когато вдъхновено си решаваш проблемите и следствие на това си взимаш глътката си въздух от спадналия вече кортизол , смени си дохтораЕ това ми беше девиза.... Вероятно има доста хора в което състояние, които загърбват близки и семейство и денонощно бачкат нещо.
При мен проблема е, че посветих доста години да се усърършенствам в една област, която сега не предлага работа. След като фирмата ми фалира.
Скоро разбрах, че организмът ми не произвежда серотонин (хормонът на щастието) за сметка на много адреналин. Когато съм затрупан с много работа и
най-вече проблеми.........задължително е да имам проблеми и да ги решавам........това изгаря адреналина и ми става по-добре. Липсата на работа натрупва
излишния адреналин и това избива в панически кризи и става кошмарно.....Пак повтарям - тъпченето с разни успокоителни изобщо не помага и има хиляди примери в интернет......![]()