Баш тъй де - номера не минава всеки път1000 % ? Ето ги от 7,01 до вчера.Е, малко по малко са. 850 са самоИ само дето не се знае дали ще види края на месеца тази сметка
http://i61.tinypic.com/f06at2.jpgАз говорих за всеки месец по 1 000%
![]()
![]()
А и въпросът беше риторичен
ПП и аз в миналото съм правил подобен процент, но рискът беше прекомерен![]()
Вчера го намалих. Още е висок риска, но е поносим. Другата седмица се надявам още да намалее, а хиляда на месец не съм и планирал. Камикадзе сметката и се усмихна късмета![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (17-01-2015)
Е от тия тестове, които ми прати имаше потенциал за много над 20-30%. А иначе помниш ли като ти казваш преди, че има и 80% успеваемост, но броя сделки спада в геометрична прогресия за всеки процент над нормалните 60? И в крайна сметка е все тая, в двата случая ще се бориш просто с различни проблеми. А 20% на месец се правят между другото, дори има ритейл трейдъри, който ги прескачат леко.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.