Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Къде греша на теста никви резултати не излизат
На м1 съм го пуснал или друг фрейм да търся![]()
разлгедах ги - браво
Не обичам да оставям отворени позиции за по няколко дни, но като теб съм бичи настроен и имам една дълга от 9817 с първи таргет на 10 400 и втори на 10 800![]()
![]()
аре като се автоматизирам в понеделникпак ще питам нещо / сигурен съм че ще има въпроси/ идеята ми е да го наблюдавам кога отваря сделки и евентуално да го ползвам повече като индикатор , отколкото да го пусна на живо. възможно ли е това
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На М1 работи, но не знам къде си сгрешил
Възможно е да го наблюдаваш кога отваря сделки и това да ти служи като индикатор![]()
Не знам ве
Тестове-местове...то концепцията като неработи, теста няма да я направи работеща...то почти нищо не работи по принцип...
Прибира се Иванчо и госпожата му писала двойка.
Пита го баща му, защо бе Иванчо ти писаха двойка.
Иванчо отговаря, учителката каза, че от едната страна на показалката стои идиот, а аз питах, от коя страна![]()
Олег, знаеш ли каква е разликата между дефинициите на "работи" и "не работи"?
L1914, ти тества ли го вече тоя грид?