Абе то и аз гледах на гюме в петък ама после малко се ядосвах че рано излязох от движението
Абе то и аз гледах на гюме в петък ама после малко се ядосвах че рано излязох от движението
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GMG (17-01-2015)
Ще видим кво ще направят китайците нощта и ...то верно че еврата се обръщат в активи та трябва да скача ама
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
в началото на годината пусках едни прогнози. дано си спомняте . цената закъсня с една седмица................. /първата графика. сайт адреса / дано се вижда детаилно . мисля че стигнахме нивото ............../втората графика/ ако пробие 10312.5 ,отиваме на 10625.0
http://prikachi.com/images.php?images/642/7854642i.png
http://![]()
Последна редакция от pluto1 : 17-01-2015 на 14:11
Според мен има още около 100 пункта до голяма съпротива и после може да направи по-голяма корекция...а и доста хора ще започнат да си прибират печалбите в понеделник според мен. Може би нива към 9900 да се видят, ако стигне до тази съпротива![]()
Ако пък случайно премине леко през нея - на 10500 има друга...пак солидна
не разчитай на кръгли числа 10500 примерно /.......................... освен ако нямаш други доводи
flysky1 (17-01-2015)