daniwin,
Благодаря, вече разбрахЗа реална сметка
Откриване на търговска сметка
За да откриете сметка с InstaForex , е необходимо да приемете споразумението за публично предлагане, което определя редa по отношение на превръщане, арбитраж, и работни процедури.
Споразумението за публично предлагане не изисква да бъде подписано и има същата законова тежест като нормален подписан договор.
Веднъж приели условията за публично предлагане, Вие ще получите достъп до регистрационната форма за откриване на търговска сметка с InstaForex Companies Group.
След като попълните регистрационния формуляр, за откриването на търговска сметка е необходимо да я захраните поне с минималната сума в 30 дневен срок, според вида на сметката. Номера на сметката и инструкциите за откриване ще бъдат изпратени на Вашия адрес, посочен при регистрация.
Ако отваряте "ислямска" сметка (без суап) трчбва също така да се съгласите със следните допълнителни "Условия за ползване на сметки без суап".
Бърз отговор на това съобщение Отговори Отговори с цитат Отговори с цитат Multi-Quote This Message
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво толкова ви притеснява суапа? Аз държа сделки понякога по няколко седмици и не е било точно суапа да ми попречи на плановете или очакванията.И при това търгувам на какви ли не валути.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не че ни притеснява суапа, а ме дразни може да го няма защо да ти се начислява вярно малко ама ако играеш с по- големи сметки ще е по голям при по- голям обем на търгуване ако ги оставиш отворени седмица и то горе долу ако разделиш на 5 дена единия ден ти го е взел той.
Има три начина да се справиш с него.Търговия в рамките на деня,ислямска сметка и сделки в които суапа ще ти е положителен.Опа щях да забравя има и четвърти и той е твоя засега -да търгуваш въпреки него и дразненето което предизвиква.Та това е.![]()
Да и аз за това се опитвам да правя като не ми предоставя ислямска сметка брокера играя в рамките на деня, и гледам да затворя позициите си. То на някой брокери повечето дали къси или дълги позиции то винаги суапа ти е минус, има такива който дават и положителен, но като погледнеш рално то винаги е в тяхна полза затова...... без него е по- добре за мен.
суапа е в зависимост от валутата и от отворената позиция - къса или дълга..... може да ти отнемат, може и да ти добавят, не разбирам защо хленчите
Последна редакция от plovcity : 02-09-2011 на 18:53
Тоя суап дето да ми добавя още не съм го виждала, ама нали съм новаче,та ако може малко по-подробно, наясно е че е свързано с вида на сметката и дадения брокер, но примерно сега съм се забола да чета договори и общи условия и никъде не видях брокер, който да олихвява да речем овърнайт.
Грийди дай акъл и ти тук, че аз с тоя педантизъм по отношение на брокера доста май още ще съм си на демо.
Колегите са го направили. Но това с керитрейдинга умря 2008 година.Тоя суап дето да ми добавя още не съм го виждала, ама нали съм новаче,та ако може малко по-подробно, наясно е че е свързано с вида на сметката и дадения брокер, но примерно сега съм се забола да чета договори и общи условия и никъде не видях брокер, който да олихвява да речем овърнайт.
Грийди дай акъл и ти тук, че аз с тоя педантизъм по отношение на брокера доста май още ще съм си на демо.
Дори и да имаш някакъв суап ще е малък. Ако имаш отворени позиции, виж дали там където ти е терминала и си виждаш сделката имаш колонката суап.
За да видиш колко суап ще ти се начислява можеш да видиш в сайта на брокера или директно в платформата. Десен бутон върху кой да е инструмента от панела с инструменти и натискаш символи. Там вече ще видиш за всеки инструмент какво се начислява. Но най-добре си погледни в сайта на брокера, понякога това което пише в платформата не отговаря.
Благодаря, още явно доста неща има да понауча.