Ми то така се прави бунус тука. За колорит и календара на трейдъра дори се пообсъди. Ако не се беше намесил Моличвчо и толкоз нямаше да видите - само на виртуални кафета и ракии щяхте да си карате, заплетени в поредната форумна лична драма.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Моливчо , както винаги е неадекватенПише нещо ни в клин ни в ръкав
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нямам идея... ма и не ми се занимава в момента с такива сложнотии след като има наготово брокери с МТ4... но пък спредовете на трейдъра като се има предвид че са и фиксирани повечето не са никак лоши. Че аз малко си изпатих с последния ми брокер **cc - уж с много ниски спредове, обаче при отварянето след нова година такова разкекерчване направиха, че ти е бедна фантазията - един път да те сполети и да си влязъл с по-голям риск ти е достатъчно.
----------
Ха ха.... ми аз не се задълбочих много тоя път какво беше написал.... та и си спестих удоволствието да ме подразни, ако наистина е било нещо неадекватно.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
е няма как да те подразни тея неща обикновено забавляват форумата и си спестих удоволствието да ме подразни, ако наистина е било нещо неадекватно.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
може... то тука винаги може да се намерят поводи за забавление.![]()
malivatha66 (11-01-2015)
Но се вижда в събота вечер, кой няма други поводи за забавление и си остава само с писането за тях.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
е то нема лошо... удоволствието мож да е било консумирано непосредствено преди туй... и приносителя на удоволствието да требе да се прибира в къщи... там разни семейни задължения ку има... то даже си има положителни страни туй за личностната дисциплина![]()
Колежке , ти снощи как се забавлява , би ли ми споделилаНо се вижда в събота вечер, кой няма други поводи за забавление и си остава само с писането за тях.
не те видях тук и затова питам , стига да не е твърде лично , но по - лично от форкеса , няма как да е![]()
хадминистрацията се сърди за таквиз среднощни забавления ку се споделятязе само виртуални места кът съм споделял и съм получавал забележки
![]()