факти-макти..........русофоб.........бля, бля.
хайде Наздраве Нова година иде......................![]()
факти-макти..........русофоб.........бля, бля.
хайде Наздраве Нова година иде......................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В темата на Великобритания ти отговорих вече по този въпрос. Но тук ще допълня, че нищо не пропагандирам - просто изказвам мнението си по случващото се в Русия, Украйна и други места по света - Балканите и Близкия изток, например. Затова и съм отворил теми по тези въпроси. Такава ми е гражданската позиция - да не съм безразличен към ставащото...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
и моята...........аз също не съм безразличен............В темата на Великобритания ти отговорих вече по този въпрос. Но тук ще допълня, че нищо не пропагандирам - просто изказвам мнението си по случващото се в Русия, Украйна и други место по света - Балканите и Близкия изток, например. Затова и съм отворил тези по тези въпроси. Такава ми е гражданската позиция - да не съм безразличен към ставащото...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Bibco (31-12-2014)
Да сменя малко нюанса ............................... та днеска пазара до кога шъ бачка. Не че и сега има нещо свясно като търговия де!!
Eй тук може да разгледаш подробно:
https://**trade.oanda.com/community/...opic/54010335/
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
То яз си влизах при петроля, колко да отмета деня.
.................................................. ..........![]()
Петрола си пада доволно днес. Очертава се и през първото тримесечие на следващата година пак да си пада.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
на мен на село не ми трябва джип и си джиткам с колело, ама ако напраят бензина левче, ще се замисля за някой Хамър да си взема..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."