Адреналин не е правилната думичка определено, но това, че разлините личности предпочитат по-бърза или по-бавна търговия няма нищо общо с това да се мъчиш да спекулираш по новини.
Адреналин не е правилната думичка определено, но това, че разлините личности предпочитат по-бърза или по-бавна търговия няма нищо общо с това да се мъчиш да спекулираш по новини.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
като знаеш че цената ще мръдне рязко с 50 пипа на някъде за по-малко от минута и е много сладко да вкараш обем в два отложени ордера точно преди новината
за по-сигурно слагаш малък трейлинг стоп![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И хоп хване и двата ордера и удари и двата стопа и от мечтата за бързи пипове изведнъж сметката намаляла
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
кът се отворят секундовите фреймове сетъповете стават същите кът на конвенционалната търговиясамо требе да се видят путкрепи и съпротиви де са, че да се знае де отиваме
и обема да се гледа
друга разлика няма
![]()
А брокера какво ще каже при входа и изхода?И колко ще смяташ спреда при поставянето на тия ордери?
Секундната графика за нерваци и бързаци, аз не обичам да ме препира време
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
инстата ще кажат е сега му е.......ме ма.........таправил съм го едно време стоповете по 7-8 пипа случвало се е да изгорят и двата доста пъти ама като хванеш един път всичко се избива