Сложи си очилата с цветните рамки, стисни си устничките в стил „Кокошо дупе“ (такъв е термина), като в това време може леко с показалци да разтриеш успокоително слепоочията си .... и дълбоко, колкото можеш, се замисли къде видя всичкото това в написаното от мен.
В думите ми, ясно се вижда джентълменската ми загриженост, питайки те за обидните квалификации от които щях да стигна до адресанта им, както и отново джентълменски те подканих да си засилиш климатика, но под условие ... и изказах някакво предположение и толкоз, което в своята си същност няма как да се осъществило виртуално .... а в отговор на проявената ми загриженост се изляха : че съм се взимал на сериозно, че едва ли не комплексарски съм се припознал .... а върха бе някаква си "манипулация", за която ти си ме предупреждавала, а аз така и не съм се усещал – в жегите освен засилване на климатика е препоръчителен и приема на повече течности, щото прегряването може да доведе до халюцинации, в редки случаи изразяващи се и в параноя.
Оставам загрижен!
Хубав ден!