Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хепи , никого не критикувам /и ако някой го е приел за критика моля да ме извини / ...просто изказах лично мнениеА относно даването на вариант ...няма да се получи ..понякога покрай сухото гори и мокрото ..за което много съжалявам..
...........
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Oleg (25-06-2012)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (25-06-2012)
не е нужно да съжаляваш, нищо лошо не си направила, ама като направи някой нещо подобно ми прилича на "не е тъй ма нема да ти кажа как е"и само ни се подпалват фитилите
Поне на мен. Искам да знам, защо аджеба не е вярно? Което между другото май е и смисълът на форума, ама това вече си е друга тема. Диалогът с въпроси и отговори беше на мода преди години.
Сега си правим ветрец и трупаме бонуси
![]()
RyMu (26-06-2012)
Наздраве, ама ако може да не си играеш с думите ми![]()
Не си играя. Пояснявам ти как стоят нещата![]()
Има ли спам и нищописане = мир и любов
Започне ли ерудирана кореспонденция = завист и високомерие, тънкообидчивост![]()
Не си ли съгласна ? Вчера говорих със съседа си, той е банкер на около 50години. И той така казва, хората предпочитат да ги лъжеш, кажеш ли им нещата ясно и точно, ще те намразят![]()
Тук примера е напълно верен
п.п. Гледам филм с Крис Рок, усещам че ми действа арогантно хахаха. Да не си помислиш, че искам те обидя![]()
То трябва не само да ти прилича а точно това да се разбира ...и да права си че смисълът на форума се загубине е нужно да съжаляваш, нищо лошо не си направила, ама като направи някой нещо подобно ми прилича на "не е тъй ма нема да ти кажа как е"и само ни се подпалват фитилите
Поне на мен. Искам да знам, защо аджеба не е вярно? Което между другото май е и смисълът на форума, ама това вече си е друга тема. Диалогът с въпроси и отговори беше на мода преди години.
Сега си правим ветрец и трупаме бонуси
някъде между безкрайните философии придружени от мании за величие и обидните квалификации ....въобще не се учудвам че Фицката реши повече да не пише ...още малко ми трябва да взема подобно решение ...най - интересното обаче е че с развиването на знанията все по малко имам нужда да споделям каквото и да е ..
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
ти още малко и ще ме набиеш, по-спокойноТо трябва не само да ти прилича а точно това да се разбира ...и да права си че смисълът на форума се загубинякъде между безкрайните философии придружени от мании за величие и обидните квалификации ....въобще не се учудвам че Фицката реши повече да не пише ...още малко ми трябва да взема подобно решение ...най - интересното обаче е че с развиването на знанията все по малко имам нужда да споделям каквото и да е ..
----------
ни най-малко.Не си играя. Пояснявам ти как стоят нещата![]()
Има ли спам и нищописане = мир и любов
Започне ли ерудирана кореспонденция = завист и високомерие, тънкообидчивост![]()
Не си ли съгласна ? Вчера говорих със съседа си, той е банкер на около 50години. И той така казва, хората предпочитат да ги лъжеш, кажеш ли им нещата ясно и точно, ще те намразят![]()
Тук примера е напълно верен
п.п. Гледам филм с Крис Рок, усещам че ми действа арогантно хахаха. Да не си помислиш, че искам те обидя![]()