щял,ама не бил..................
....................
щял,ама не бил..................
....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ба ли го у мамата...а тез бритиш петролюма ако са обявили сега, че ще закриват проекти зарад ниската цена най-вероятно да има друга някаква по-основна причина, щот тез са бая голяма компания и калкулирват ценичките за доста години напред
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не са единствената- Коноко, Роял дъч шел, Шеврон,Ексон и те рекоха че намаляват инвестиците си в мега енергийни проекти
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (13-12-2014)
Това не знам далки сте го гледали по Господарите, ама доста интересно инфо...Спрял ли е "Южен поток"?
Bibco (13-12-2014)
То това ще ни остане на края - само да се смеем на простотиите си....Това не знам далки сте го гледали по Господарите, ама доста интересно инфо...Спрял ли е "Южен поток"?![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
тез големите ако спират проекти значи е по-дълбока ситуацията отколкот се вижда в моментащот повечето от тез проекти са с перспективи по няколко десетки години
![]()
Според мен изчакват всички в момента, че с тоя спив на цената на петрола не е много за предприемане на действия.
е то не може да пада безкрайно... отделно вече дет кът падне достатъчно нема да седи на едно място ценичката ами ще стане някакъв вид рейдж... а па и те тез големите май не всички продават по тез цени, щот доставки туй онуй, за нефтопроводите по една камара допълнителни клаузи има из договорите сигурно...
Той както бързо падна, така може и бързо да се качи .... въобще няма да се учудя. Тази цена в момента е за доставка след три месеца ... та, май бая купувачи ще се появят по някое време
И аз си мисля, че няма да достигне цените от около 40 долара, които се коментират, но съм дневен търговец и тез големите движения не им знам много динамиката.
Пък и си има и много политика при него.
Някакви писаници има и по пресата , че ОПЕК се разпадал.
Но каквото и да е малките играчи ще отпаднат