Някой беше писал, че 60% от българите страдали от психически заболявания! Шизофренията е най-разпространената болест днес!Цитат на живко... някой от смислените...
Някой беше писал, че 60% от българите страдали от психически заболявания! Шизофренията е най-разпространената болест днес!Цитат на живко... някой от смислените...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kamenitsa (09-12-2014)
България спечели от края на ''Южен поток' ето и едно мнение, което на 100% се покрива с моето. "Премиерът Борисов успя да използва кризата "Южен поток", за да върне България в ЕС. Защото по време на кабинета "Орешарски" ние бяхме страна-членка на ЕС, но не бяхме част от него. Борисов използва натиска на Москва, за да отпуши фондовете за България и да накара ЕС да демонстрира солидарност. Правителството на Борисов получи подкрепа и от европейската левица, което не само превръща сегашния кабинет в единственото възможно проевропейско правителство в този парламент, но и засилва натиска върху БСП."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
mck (09-12-2014)
Направо героят-спасител... Нашият бащица... Добре, че е този човек Борисов, че като един истински батман да спаси държавата...България спечели от края на ''Южен поток' ето и едно мнение, което на 100% се покрива с моето. "Премиерът Борисов успя да използва кризата "Южен поток", за да върне България в ЕС. Защото по време на кабинета "Орешарски" ние бяхме страна-членка на ЕС, но не бяхме част от него. Борисов използва натиска на Москва, за да отпуши фондовете за България и да накара ЕС да демонстрира солидарност. Правителството на Борисов получи подкрепа и от европейската левица, което не само превръща сегашния кабинет в единственото възможно проевропейско правителство в този парламент, но и засилва натиска върху БСП."
Голям майтап![]()
Е да, като станеш жертва получаваш съчувствие. Но не се знае до кога.България спечели от края на ''Южен поток' ето и едно мнение, което на 100% се покрива с моето. "Премиерът Борисов успя да използва кризата "Южен поток", за да върне България в ЕС. Защото по време на кабинета "Орешарски" ние бяхме страна-членка на ЕС, но не бяхме част от него. Борисов използва натиска на Москва, за да отпуши фондовете за България и да накара ЕС да демонстрира солидарност. Правителството на Борисов получи подкрепа и от европейската левица, което не само превръща сегашния кабинет в единственото възможно проевропейско правителство в този парламент, но и засилва натиска върху БСП."
Сценарий надали има, но Боко добре се възползва от ситуацията. Може да се окаже, че вместо да извадят око са изписали вежди
Ами ти започна да обиждаш без причина , за поред път без да съм ти писал дори...ти това правиш от няколко дни ,които има различно мнение от твоето зашочва обиди -кой бил от селската кръчма, който бил турски писар и тем подобни да не ги търся сега ... след поредната ти обида, че съм бил "турски писар" казах само "жалко , че не се познаваме" ...не съм уточнвал и не съм те канил никъде ...все ощеТова са твои думички. Май първо ти ми се канеше.
Ако не си разбрал, не за тебе говорех около Белене и създаването на Русия, а затъпи аргументи повод важни проекти.
Ти ако имаш много свободно време, да се моташ, и в работни дни, аз нямам. Ето ти координати, че и това не си чувал.
https://www.google.bg/webhp?sourceid...80%D1%82%D0%B0а товето си беше оферта
Така че не ме пращай на 5-те кюшета ..по-оживено място не можа ли да измислиш в някой МОЛ напримерче да ти е по-спокойно
Заканите бяха твои , че "ще оттървеш гражданите от мен " , сега покажи че не си лаладжия, който само е тракал по клавиатурата , пиши ми на лични и аз ще дам координати , да дойдеш където съм ... АЙДЕ ЧАКАМ ...
нещо си объркал човека , дано не ми дойде друг акъл като минавам през София, че ще ме вкараш в беля
И не ми пиши повече тук , ако има нещо на лични , че достатъчно оспамихме форума , айде пътувай
Газпром създаде нова компания за строителството на газопровод за Турция! В противовес на днешния работен обяд на който ще присъстват представители на държавите през чиито територии трябваше да премине Южен поток. На срещата няма да присъства Русия!!!
България спечели от края на ''Южен поток' ето и едно мнение, което на 100% се покрива с моето. "Премиерът Борисов успя да използва кризата "Южен поток", за да върне България в ЕС. Защото по време на кабинета "Орешарски" ние бяхме страна-членка на ЕС, но не бяхме част от него. Борисов използва натиска на Москва, за да отпуши фондовете за България и да накара ЕС да демонстрира солидарност. Правителството на Борисов получи подкрепа и от европейската левица, което не само превръща сегашния кабинет в единственото възможно проевропейско правителство в този парламент, но и засилва натиска върху БСП."
Че това е само интервю на Иван Кръстев за Дойче Веле.
http://www.vesti.bg/analizi-i-koment...-potok-6028665