ти си заядливо и криво човече , и не за първи път започваш първи с обиди и нападки към различни хора от форума , ама толкова ти е манталитета, тук поне в интернет пространството можеш да се вихриш наволяХаха, знаех си, че ще заговориш по-този начин. От написаното си личи, че предпочиташ да сме си останали в рамките на Османската империя, вместо да ни освободят руснаците. Лоши, добри, загрижени, незагрижени все ми е тая защо са ни освободили. Ако чакахме на западните Велики сили, още щяхме с "османско присъствие". Повярвай ми по-добре за теб, че не ме познаваш лично.
И да те светна, тук говорим за бизнес проекта ЮП, а не за това дали ни харесва или не ни харесва Путин. Боли ме и шапката дали БЕХ ще печелят или не, стига да ми поевтинее /без транзитни такси/ газта. Пък и да в наличност. Руснаците имат пари, нефт и газ. Вместо да правим бизнес с тях, и да им вземаме парите, някои зомбита си играят на чувства. Това са приказки за селската кръчма. Турците сигурно много ги обичат, че по-всякакъв начин, гледат да правят бизнес с Русия. Но зомбитата с комунистическо мислене не го проумяват. Пак повтарям, комунист за мен е състояния на човека, а не принадлежност към определена партия.![]()
пък иначе наистина жалко че не те познавам лично чиче![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (08-12-2014)
Определено нещата тук стават все по-драматични и Русия вече извършва подготовка за отмяна на междуправителствените споразумения за „Южен поток“...Русия отказа участие в преговорите с ЕС за Южен Поток
Утре започва среша в Брюксел на министрите на енергетиката на страните от ЕС,които ще умуват по ситуацията с ЮП.Без участието на Русия.
Подозирам,че ще се реши да продължат строителството на газопровода.Остава да намерят и газ за него
Идиотизмът не е само у нас!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да не вземе само и ЕС да откаже на по-късен етап да купува газ от Русия,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
RyMu (08-12-2014)
Какви еврофондове по-точно печели Бг- Околна среда парите за предишния програмен период част от парите разблокираха първите дни на Боковото правителство, преди 10 дена разблокираха малко от Регионално развитие , за новия програмен период 2014-2020 няма още никаква кокретика- 2014 вече изтече, вероятно и 2015 може да се окаже ялова.
Та като ще ни размахват евроатлантиците еврофондове , ако може в цифри- и то не обещани от някой политик, а подписани![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
стига с тоз поток бре спрели го спрели то майната му
На тая цена дето сега плащаме газта всеки ще ни продаде
Като са ни корумпирани политиците така ще е
Той Путин и Газпром и те на тарикатчета се правят
Ще строят ама след 22 г ще плащат.
Това пак е от путкополитиците ни
Те не гледат на народеца и интереса и на държавата ,това за което са избрани ,ами гледат как да приберат повече лев в джоба
Ми не е виновен Путин и Газпром .
Дето се вика не виновен оня де излапал зелника ами тоя който му го дава
Макар че до някъде съм русофил, почвам да си мисля че по добре дето го спряха тоз паток пардон поток
При такива управници като нашите ако бяха го строили ,колко ли още щяхме да изпатим![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Понеже не ми отговаряш по-съществото на поста, си мисля, че може и да си придобил нова гледна точка относно ЮП, и руснаците. Бих се радвал, ако е така.Ами просто не ми харесват хора с характер на тестени изделия, паразитиращи и демагози.
Хохо, гледам "Господари на ефира". Бойко е сред топ 3 очаквали приходи от ЮП.
П.П. Запознанссвто с теб, за мен ще е едно добро дело за българските граждани ползващи услугите на администрацията. Поне месец, два ще се оттърват от нечие отвратително отношение. Само като като ти гледам мнението за българите.
Последна редакция от Skp : 08-12-2014 на 23:20
А твоя пост , каква връзка има с това което аз съм писалПонеже не ми отговаряш по-съществото на поста, си мисля, че може и да си придобил нова гледна точка относно ЮП, и руснаците. Бих се радвал, ако е така.Ами просто не ми харесват хора с характер на тестени изделия, паразитиращи и демагози.
Хохо, гледам "Господари на ефира". Бойко е сред топ 3 очаквали приходи от ЮП.
П.П. Едно запознанссвто с теб, за мен ще е едно добро дело за българските граждани ползващи услугите на администрацията. Поне месец, два ще се оттърват от нечие отвратително отношение. Само като като ти гледам мнението за българите.Аз писах за освобождението и че руснаците са го направили защото са имали интерес , а не защото ги е било грижа много за нас , ти ми дрънкаш за южен поток, селски кръчми и зомбита с комунистическо мислене ...ами такава ти е средата, затова и това пишеш
Пък отношението ми към българите какво било...ами за такива като теб Бай Ганьовци е ясно какво е, и не го крия
![]()
много си силен като гледам в заканите и заплахите , ама по интернетостави координати на лично съобщение или аз да ти оставя мои
айде чакам
Ми дрънкам ти за ЮП, защото темата е за това. А ти си пишеш като "савок" /както каза Бибко/. А и вече съм оттренирал този спор с Белене, на живо. Ти му говориш за бизнес, той ти говори как е съдадена Русия.А твоя пост , каква връзка има с това което аз съм писалАз писах за освобождението и че руснаците са го направили защото са имали интерес , а не защото ги е било грижа много за нас , ти ми дрънкаш за южен поток, селски кръчми и зомбита с комунистическо мислене ...ами такава ти е средата, затова и това пишеш
Пък отношението ми към българите какво било...ами за такива като теб Бай Ганьовци е ясно какво е, и не го крия
![]()
много си силен като гледам в заканите и заплахите , ама по интернетостави координати на лично съобщение или аз да ти оставя мои
айде чакам
Можеш да се позавъртиш край 5-те кьошета, около Коледа.Все ще те намеря.
П.П. Достоен персонаж на Д. Войников си.![]()
за какъв бизнес говориш бе, ти не спря да пишеш за селски кръчми и ръсиш жлъч за който изкаже друго мениеМи дрънкам ти за ЮП, защото темата е за това. А ти си пишеш като "савок" /както каза Бибко/. А и вече съм оттренирал този спор с Белене, на живо. Ти му говориш за бизнес, той ти говори как е съдадена Русия.
Можеш да се позавъртиш край 5-те кьошета, около Коледа.Все ще те намеря.
П.П. Достоен персонаж на Д. Войников си.па аз кога съм говорил за създаване на Русия, ти съмвсем се омъгли
това за 5-те кюшета около Коледа го разправяй на някой от селотова нещо като в 5 часа на въртележката ли е
![]()
айде идваш където съм и "отърваваш гражданите от мен " както се каниш или даваш точни кординати аз да мина да те видя , като имам път към София
ама по принцип трябва да е първото понеже ти се канеше , освен ако не си по празните приказки
Това са твои думички. Май първо ти ми се канеше.ъй че ни ми говори кой е бил турски писар, че като ти гледам писанията и как всячешки се опитват да обиждаш и сипеш заяждания и жлъч из форума, си ми ясен отдавна,само съжалявам че не се познаваме лично
Ако не си разбрал, не за тебе говорех около Белене и създаването на Русия, а затъпи аргументи повод важни проекти.
Ти ако имаш много свободно време, да се моташ, и в работни дни, аз нямам. Ето ти координати, че и това не си чувал.
https://www.google.bg/webhp?sourceid...80%D1%82%D0%B0