за да разбера какво разбираш под цена на ток, защото написаното от теб не е вярно, в някои, от многото, случаи на разбирането "цена на ток
По интересно е, че всички казват ние нищо няма да загубим защото нищо не е било договорено
Каква логика само... но следващия път като седнат да преговарят с украинците за цената на газта... и големият запад като каже и на киев и на нашите кратуни... абе така трябва да стане, ще има да се чудят защо средното потребление на глава от семейството е 30% от предвидените заплати![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мисля, че е нередно да отговаряш на въпросът с въпрос, само ако има нужда от дооточняване съм склонен да отговарям, но след като дооточних, ти отново не пожела да ми отговориш, значи аз мога да споделям мнение и да казвам вижданията ми по въпроси за които ти за момента показваш невежество, и в същото време не получавам в замяна едно елементарно човешко отношение за правилна комуникация, прощавай, но е меко казано нахално, а някои хора дори биха го нарекли простащина
като разбереш колко пера има и какви са, и каква всъщност е "цената на тока", може и да продължим в насоката за повишаване ефективността от към технолигичния аспект на производството ни, но за този момент сме на 4-5 думи формиращи "въпрос" и много точки, които аз ги приемам като траурно мълчане![]()
не ти отговарям,понеже виждам принципни различия в разбирането а и в питането ти,не виждам никаква връзка в това какви пера или компоненти формират цената на тока с това което съм написал по-горе................мисля, че е нередно да отговаряш на въпросът с въпрос, само ако има нужда от дооточняване съм склонен да отговарям, но след като дооточних, ти отново не пожела да ми отговориш, значи аз мога да споделям мнение и да казвам вижданията ми по въпроси за които ти за момента показваш невежество, и в същото време не получавам в замяна едно елементарно човешко отношение за правилна комуникация, прощавай, но е меко казано нахално, а някои хора дори биха го нарекли простащина
като разбереш колко пера има и какви са, и каква всъщност е "цената на тока", може и да продължим в насоката за повишаване ефективността от към технолигичния аспект на производството ни, но за този момент сме на 4-5 думи формиращи "въпрос" и много точки, които аз ги приемам като траурно мълчане
А аз си мислех , че това ти е обичайна практика щото не можеш, о то било поради принципни различия-явно тези принципни различия не могат да бъдат аргументирани-важно е да си политиканстваш и да викаш Путин е лош- за пореден път се убеждавам че толкова си можеш
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
ами точно заради това попитах и какво разбираш... но очевидно трябва, както казва живко, да ми е сложно![]()
Важното е да се отклони вниманието, да се прави рекапитулации на Путин печели ли губи ли, че ако си погледнем в нашто дворче- кофти става
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark