Bibco Точно го повтарят слушам го аванта няма да пусне мен ме е яд на нашите тъпаци подкупни че ни развалят отношенията с Русия
Bibco Точно го повтарят слушам го аванта няма да пусне мен ме е яд на нашите тъпаци подкупни че ни развалят отношенията с Русия
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
С това съм съгласен - има го това в руското велико-държавническо самочувствие...
Но то това го има в друга, много по-лицемерна форма и в самочуствието на Запада...
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Тук не става въпрос дали всичките са маскари,а това че на държавно равнище един самозабравил се диктатор размахва пръст и прави квалификации за страната ни..........
като българин и европеец считам такова поведение за напълно недопустимо и тук адмириращите го са ми отвратително жалки андрешковци...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ivaceda (04-12-2014)
Я, хвани се поогледай нашто недоразумение президент какви ги върши, че кога не се е изказал не е направил гаф, та малка смешно само в чуждите градинки да плюем.
Апропо сега предполагам заоБича Орешарски, след като неговите действия ти доставят такава неистова радост.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Путин сега какво ли ще направи след като го отрязаха от тръбата , както и нашите тарикатиBibco Точно го повтарят слушам го аванта няма да пусне мен ме е яд на нашите тъпаци подкупни че ни развалят отношенията с Русия![]()
Аз не съм чул директни квалификации...
В Турция, от така нареченият от теб диктатор, беше изказано предположение, че ако България не е суверенна държава и не може да взима сама решения, то тогава да си търси компенсации за евентуалните пропуснати ползи от тези, от които зависи- тоест от ЕС...
Това не е квалификация наборе, а лек бъзик, който си го заслужаваме, защото нямаме принципна политика, а се въртим като фурнаджийска лопата спрямо силните на деня или спрямо интерсите на деня...
Каквото повикало - това се отзовало - е казал мъдро нашият народ.![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Темата е за Путин,ама като спомена президента съм се закахърил какви ли ще ги измисли за нова година и на какъв фон ще е изказването му.![]()
Ами той си го позволява, точно защото е самозабравил се диктатор и никой не може да му каже копче...Тук не става въпрос дали всичките са маскари,а това че на държавно равнище един самозабравил се диктатор размахва пръст и прави квалификации за страната ни..........
като българин и европеец считам такова поведение за напълно недопустимо и тук адмириращите го са ми отвратително жалки андрешковци...
ние сме нито едното нито другото , все в средата сме ...В Турция, от така нареченият от теб диктатор, беше изказано предположение, че ако България не е суверенна държава и не може да взима сама решения, то тогава да си търси компенсации за евентуалните пропуснати ползи от тези, от които зависи- тоест от ЕС...
Определено на Рисия не им е лесно и ето, че започва някаква стегнация и там...Путин разпореди свиване на бюджетните разходи с по 5% на година