1. а не смяташ ли, когато ние сами изграждаме трасето, което е за наша сметка т.е. дефакто наше, трябва да имаме възможността да пускаме евентуално и друг газ през него?
2. после при тези ПРОСЛОВУТИ енергийни проекти не правили впечатление от какви цени за изграждане започват преговорите, на какви завършват преговорите и всъщност на каква цена завършва изграждането им?
3. След това,,, Руския заем с 8% лихва май щял да бъде?
2. В стойността на СМР-то каква е стойността на тръбите, и изобщо всички доставки на Руската страна, които са за наша сметка?
3. Прословутата транзитна такса, как е обвързана с напълването на тръбите ? това излезе ли официално?
----
Бая познания по алгебра си трябва, за да се стигне до цифрата на крайния ефект за Република България? Иначе Путин доказа че не е много добре с алгебрата в Сочи, който нарасна няколко пъти? Този път да му вярвам ли на сметките му?
Мишкиииии , кви очаквания имате , да ви влязат тези пари в жоба ли ба!?!
Аз като мишка не очаквам нищо да ми влезе в джоба, дори смятам че ще ми излезе в посока за всичките фирми около Путин и нашите мекерета - справка всички енергийни проекти изпълнени и заченати последните 25 години. пък КТБ-то случайно да не фалира след борбата кой ще изгражда нашата част, демек 4-6 милиарда прибавете още към масрафа ни за трбътъ.
Иначе евала за хода на Путин

успя да съхрани достойнството си