гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ef4e, не е честно/коректно така. Когато критикуваш някого/нещо, редно е да дадеш алтернативен вариант. Покажи кое не е вярно, обясни защо и дай верния вариант (според теб де, щото не е сигурно, че твоето е вярно)
----------
GeorgiRR, защо си избрал точно тези връх и дъно за построяването? доколкото аз знам, взима се последния суинг (на съответния таймфрейм) - ето моето предложение - първата елипса е от дневна, втората от 4ч графика. Не претендирам за коректност, просто обсъждам.А междувреченно ще изпържа едни тиквички, че то требе и да се яде
Uploaded with ImageShack.us
Happy68, дъното може би не съм избрал правилно. Да!
Тиквичките идеално вървят в млечна салата. Като ги изпържиш, нарязваш ги на ситно и в млечната салата. Знаеш ли що ракия гълтат.
И тенксза дето се застъпи за мен пред друга дама! Скоро не бе ми се случвало!
И двете сте симпатяги! И RyMuто е симпатяга. И всички дами от форума!![]()
GeorgiRR, аааа, този трик с тиквичките не го знаехБлагодаря, ще пробвам.
За графиката, разбрах - просто си построил случайно фибо, за да покажеш нещо друго.
За застъпването - ами по принцип обичам нещата около мен да са ясни и ако някой каже за нещо, че е грешно, аз искам да знам защо и как се прави правилното(пример - дискусията в другата тема с Риму)
Преди години един пазарджиклия ми каза: всички жени са прекрасни, няма значение дали е красива, грозна и т.н. Щом е жена, тя е специално творение на природата, на което ние мъжете сме длъжни да се наслаждаваме. Странното е, че той не беше умен, беше млад и от не особено уважаваните прослойки на обществотоТа вие в Пазарджик .... Кога ли ще намина пак да го видя Малкия Тексас
Следващото събиране е чак 2015
![]()
много добра книга, написана е на достъпен език(не на китайски) и подробно е описана теорията на Елиът, както и числата на Фибоначи. Препоръчвам я на всеки. Дори и да не успеете да се научите да разпознавате вълните кинигата ще ви покаже различен начин, по който да гледате пазара!Ми книгата беше на И. Груев. Тая книга как беше сега немога да видя ама на корицата е с тия овце дето са. А книгата е Финансови ли са финансовите пазари. Той самия твърди, че тя е по- добра от неговата предишна която беше май по вълните на финансовите пазари. Абе незнам тия вълни много не ме кефят май щото не ги разбирам.