GeorgiRR, поздрави. Не съм забравил въпроса ти, но последните дни съм доста зает(едва съумявам да търгувам) и не ми остава време да пиша. Когато се поосвободя, ще постна няколко графики с обяснение за Фибоначи в моята тема.
GeorgiRR, поздрави. Не съм забравил въпроса ти, но последните дни съм доста зает(едва съумявам да търгувам) и не ми остава време да пиша. Когато се поосвободя, ще постна няколко графики с обяснение за Фибоначи в моята тема.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ми ... Спартаче, ако знаех че толкова държиш на умалителните, щях по-отрано да се обръщам към теб така.Чел съм и преди в инвестора,че не те кефи тва обръщение...Доколкото си спомням аз ти го измислих,като един от поводите беше оня ти аватар-човече с голям нос дето върти Рубик-куб.....Етимологията на "Комарджи"е турска и е гальовна донякъде (явно не си запознат и затуй се обиждаш....) - все едно ти казват на български "играчорче" или нещо от сорта....Всякъв педалски елемент в тълкуванието на тоя ти НИК е изключен,за разлика,да кажем от Чичо Манчо,който звучеше мазно-дърташко-педофилски(емотиконката с намигването ми се види подходяща
) ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Основното при поставянето на Корекциите или Разширението на Фибоначи е, че трябва да имаш вълна, която да е приключила. Не можеш да сложиш и да търсиш нивата на Фибоначи навсякъде, т.е. по средата на вълната. Вариант е да слезеш на много по-нисък фрейм и там да слагаш нива на вълните от по-нисък порядък.
Първата графика, която ти качвам е на eurusd, защото е най-масовата валутна двойка. В нея съм заградил с елипси на отделни вълни. Не съм обозначил всичките, че ще се претрупа графиката. В следващите графики, ще махна елипсите и ще сложа корекциите на Фибоначи. Предполагам, че по този начин ще се ориентираш достатъчно добре.
Uploaded with ImageShack.us
----------
GeorgiRR, когато поставяш корекцията на Фибоначи, тя трябва да започва от края на вълната, към която поставяш Фибоначи. За твое улеснение съм обозначил края на вълните с 1-сиво, ако забелязваш нивото на Фибоначи там е 0.
----------
При последната графика използвам Разширението на Фибоначи. То се употребява за проекция на 3-та или "С" вълни. Като за "С" и 100% са напълно "достатъчни", то при 3-те вълни се очакват 161.8% и повече, както се е случило на графиката. Георги, мога още много да обяснявам, за % при различните вълни, за % при импулните, при зиг-зазите, флатовете и т.н. Но не знам дали те интересуват тези подробности. Те касаят повече нас, вълновиците.
А така
Аз като ма ядоса следващия път СПАРТ ,както направи онзи ден кога беше малко слънчясал //
_ ,няма да му викам вече СМАРТ , а Смарттаче
----------
Ох сорос
само вълна още не съм чепкал с помоща на фибоначи ама както сладко го обясняваш ,може и това да стане
то човек никога не знае какво му предстои![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Нивата на Фибоначи са хубаво нещо,само дето са ни необходими връх и дъно според които да построим корекцията.Въпроса е къде е върха и къде дъното след като все още цента не е нарисувала графиката.Иначе на Сорос идеята с вълните ми харесва,но пак няма сигурност че дадена вълна ще приключи точно там където я е отбелязал,преди да е завършила
predator, от тук идва всичко. Според мен зависи какъв период си избрал. И на негова база си фиксираш локално дъно или връх.
Тук само Сорос има поглед върху фибоначи /говоря за темата /...останалите за съжаление... всичко което сте написали не е вярноНивата на Фибоначи са хубаво нещо,само дето са ни необходими връх и дъно според които да построим корекцията.Въпроса е къде е върха и къде дъното след като все още цента не е нарисувала графиката.Иначе на Сорос идеята с вълните ми харесва,но пак няма сигурност че дадена вълна ще приключи точно там където я е отбелязал,преди да е завършила![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
ef4e, ами аз не претендирам че разбирам нещо от Фибоначи.Това което знам са числата му и тези корекции,ветрила и зони ,дъги и т.н дето са вградени в МТ4 .Иначе всичко може да се обвърже тези числа.Въпроса е как да ги използваме че да ни вършат работа.