Богатите са богати, защото умеят да си разпределят добре разходите. Като може със стипендия - подават се документи. Като дават 30 цента на пост и можеш да търгуваш с тях - пишеш, а заплатата я къташ за самочувствие.
(аз за себе си говоря май) или май ми се иска
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да за него, 10 800 е таксата, за Бъркли още я осмислям да я преглътна, самото попълване на документите ти дава 10% процента отстъпка дори и да не ти дадат стипендия , което ти покрива разхода по общежитеи и учебни материали за дветеместа-а има тук две много добри специалности , отделно не е проблем по Еразъм една година да отиде някъде.
Параноично ми е, че я издириха и се свързаха с нея , посредством едни проекти в които участваше.
Довчера бяхме на вълна Франция, сега ми го сервира това и не ми харесва че почна да си мести главата
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А ти не чукаш за 30 цента за пост- какво ти е толково вътрешно всяка нещо което напиша, или не можеш да преглътнеш , че има хора дето не харесват любимия ти ГЕРБ.
Оня ден писах сега пак ще го напиша- мъжете нямат цикъл- ама ти си от екземплярите дето от симптоми перфектно го докарват
Ами аз като по глупав да река :Да за него, 10 800 е таксата, за Бъркли още я осмислям да я преглътна, самото попълване на документите ти дава 10% процента отстъпка дори и да не ти дадат стипендия , което ти покрива разхода по общежитеи и учебни материали за дветеместа-а има тук две много добри специалности , отделно не е проблем по Еразъм една година да отиде някъде.
Параноично ми е, че я издириха и се свързаха с нея , посредством едни проекти в които участваше.
Довчера бяхме на вълна Франция, сега ми го сервира това и не ми харесва че почна да си мести главата
Като иде в Бъркли може да си намери работа в Бъркли или наоколо
Като иде в Благоевград може да си намер работа в Благоевград или наоколо![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Идеята за Благоевград е е да изкара тук една година и да се мести после във Франция или в Италия , университети по Еразъм, които работят сега е така не като по наше време, като влезеш в тая верига можеш да почнеш на едно място и да завършиш на друго и всичко ти се признава.
А Бъркли си е Бъркли и без стипендия е много-много дебело
Аз не дрънкам глупости как се чудя дали да кандидатсвам за стипендия, пък в същото време по план график имаш да пишеш по форума за 30 цента, това е огромната разликаА ти не чукаш за 30 цента за пост- какво ти е толково вътрешно всяка нещо което напиша, или не можеш да преглътнеш , че има хора дето не харесват любимия ти ГЕРБ.
Оня ден писах сега пак ще го напиша- мъжете нямат цикъл- ама ти си от екземплярите дето от симптоми перфектно го докарват
Е ти си в критическата , нормално е винаги да си в цикъл
Както винаги като не знаеш какво да кажеш, почваш ни в клин ни в ръкав безсмилици - в случай ГЕРБ е точно по темата![]()
Пък и не само ще че попълниш докумнетите ами и хоро ще играеш докато ги изпратиш, просто си ми ясна , пък ти си играй театъра
хайде със здраве, пак се отплесна и ти отделих много време , няма да се повтори![]()
По Еразъм стипендията не е ли само първата година. Всички познати около мен са доволни, но никой не е останал повече от година.Идеята за Благоевград е е да изкара тук една година и да се мести после във Франция или в Италия , университети по Еразъм, които работят сега е така не като по наше време, като влезеш в тая верига можеш да почнеш на едно място и да завършиш на друго и всичко ти се признава.
А Бъркли си е Бъркли и без стипендия е много-много дебело
Нищо не знам за хороскопа на оръжията ...Разкажи за този Ранди.Такива примери винаги има,но много по чести са случаите като в статията.Пък и Кьосаки малко не знае какво е просешка тояга зада го твърди.Загубил си бил жилището,по скоро се наложило да го продаде,но пак му останали 10 000 нали,и това ако е просешка тояга.Тука който му отнемат жилището освен без жилище и без пари го оставят и с 10 000 дълг,хайде в това положение и с нашите заплати Киосаки да стигне до тези върхове до които е стигнал.Знаеш ли за хороскопа на оръжията,поинтересувай се ако не знаеш,не е астрология не е и нещо военно.
По памет историята на Ранди е че след дългогодишно граден бизнес в сферата на ресторантьорството фалира и остава без пукната пара и с дълг от 100000 долара ....И с много други проблеми - здравословни и т.н. Към днешна дата е милионер ... Има мнооого готина книга "Защо си беден, болен и глупав" или нещо подобно. Горещо я препоръчвам! Не твърдя, че всички са като Кьосаки и Гейдц. Просто предпочитам да се уча от успели. На начин на мислене и начин на живот.