REDA alf го няма никакъв седим на картинки от вчера не го е срам..........................................![]()
REDA alf го няма никакъв седим на картинки от вчера не го е срам..........................................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (28-11-2014)
Фибо....мибо....грънци
РЕДА ,по добре влезни тукаРЕДА още не може да го отвори.![]()
http://www.minideal.net/
REDA (28-11-2014)
След празниците е по-добре за пазарене според мен. Следколедните и следновогодишните разпродажби са по-добриКрая на януари като поизтрезнеят търговците решават да доразпродадат останалото , а то обикновенно е било по-скъпо и по качесвено естествено, на по-достъпни цени. Поне това са моите наблюдения... А тоя ЕМАГ нещо не ме кефи понеже не я виждам таз голямата ефтиния дет толкоз я рекламират...Да по-йофтено е, ама пренебрежително малко на фона на ГОЛЯМОТО ГОВОРЕНЕ и рекламиране.
Абе ганьовска работа![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Да много си прав како изправят ушите търговците че наеми идват ................................................След празниците е по-добре за пазарене според мен. Следколедните и следновогодишните разпродажби са по-добриКрая на януари като поизтрезнеят търговците решават да доразпродадат останалото , а то обикновенно е било по-скъпо и по качесвено естествено, на по-достъпни цени. Поне това са моите наблюдения... А тоя ЕМАГ нещо не ме кефи понеже не я виждам таз голямата ефтиния дет толкоз я рекламират...Да по-йофтено е, ама пренебрежително малко на фона на ГОЛЯМОТО ГОВОРЕНЕ и рекламиране.
Абе ганьовска работа![]()
PoPEYE (28-11-2014)
Някой някъде чел ли е какъв ни е точно газовия договор с Газпром.
Всички твърдят, че имало нефтена компонента (обвързаност с цената на нефта). Ама го крият като партизанин този договор.
Чудно ми е, ще намаже ли нещо бедната татковина от спада цената на енергията в световен мащаб или ще поевтинее само 100 октана в омв, че го внасят с цистерни от Австрия.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
МАГ-овете си загубиха МОДЖОТО вече. Докато се ровя за нещо изгодно, мога да оспамя орталъка и да си избия намалениетоСлед празниците е по-добре за пазарене според мен. Следколедните и следновогодишните разпродажби са по-добриКрая на януари като поизтрезнеят търговците решават да доразпродадат останалото , а то обикновенно е било по-скъпо и по качесвено естествено, на по-достъпни цени. Поне това са моите наблюдения... А тоя ЕМАГ нещо не ме кефи понеже не я виждам таз голямата ефтиния дет толкоз я рекламират...Да по-йофтено е, ама пренебрежително малко на фона на ГОЛЯМОТО ГОВОРЕНЕ и рекламиране.
Абе ганьовска работаЕ аз не го мога, но някои го можеха преди да се въведе лимита
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"