България с ултиматум към САЩ за премахване на визите
Това и да го видя, няма да го повярвам
България с ултиматум към САЩ за премахване на визите
Това и да го видя, няма да го повярвам
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Петреее ти не си далеч от истината ама за къв са ни,по гладни ли да дойдат,виж може мен да изберете ще съдействам да се вдигне бонуса като предизборно обещание.
----------
А така само ултиматуми към тия,ама не се връзвай много,накрая ще омекнем срещу обещание за преговори.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (27-11-2014)
по-добре да не ги махат, че то хептем няма да останат хора у тази държава...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Тая коалицийка от много партии и на мен не ми се вижда много стабилна,и всеки ще почне да дърпа към себе си,но поне зимата трябва да изкарат.
Те са хитри лисици в точния момент ще го направят
А и сега БСП–то да си оправи вътрешните проблеми и ще атакуват отново власта
Също ще изчакат и ГЕРБ да вземе заема за да може после да има кого да обвиняват за тежката ситуация в страната ни
ГОРД СЪМ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН .Каква държава сме а???????????????????222
Муса Ефенди ни е готвил до 2020-та година да станем част от Ислямска Държава....
http://www.blitz.bg/news/article/304795
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аз все повече се убеждавам че тук са намесени американцитеМуса Ефенди ни е готвил до 2020-та година да станем част от Ислямска Държава....
http://www.blitz.bg/news/article/304795
ей ще ни разбутат спокойствието![]()