Хубаво е,че ти никога не прибягваш до личностни обидиТук всички пишат по темата. Само ти имаш некви чугунени идеи в главата и ни приемаш ни предаваш. И не. Не се интересувам от теб. Дори да бях гей пак нямаше да обърна внимание на елементарно човече , което при липса на аргументи прибягва до личностни обиди. Просто имам фотографска памет и за съжаление помня всякакви простотии, включително и твоите 'безценни' изказвания...Дори в този пост ти се държиш достойно и не обиждаш
Ти си истинска пътеводна светлина![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
жените не те харесват , мъжете те обиждат, въобще околната действителност не е тая дето ти подхожда.
интересно как и жените и мъжете в темата имат сходно отношение към вижданията ти - тогава ти какво трето нещо се явяваш, щом писаниците ти не намират разбиране ни у едните ни у другите.
--------
Нали реши да обърнеш на полов признак та затова питам- ти кое трето нещо си дето ни си с жените ни с мъжете.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Да живеят ЖЕНИТЕ !!!жените те харесват , мъжете те обиждат, въобще околната действителност не е тая дето ти подхожда.
интересно как и жените и мъжете в темата имат сходно отношение към вижданията ти - тогава ти какво трето нещо се явяваш, щом писаниците ти не намират разбиране ни у едните ни у другите.
--------
Нали реши да обърнеш на полов признак та затова питам- ти кое трето нещо си дето ни си с жените ни с мъжете.
Те са нашият лъч светлина в живота !
Темата си е интересна, защо наистина не се пробвате да пишете по нея. Пабло поне в това отнешение е прав. Друг е въпроса, че отново е търдолинеен. Все пак МРЗ има в доста страни. А в БГ, си е нужна по ред причини. Едно, че нямаме профсъюзи, второ, че масово заплатите са недекларирани, трето работодателите в много отношение злоупотребяват, и четвърто - не и на последно място - има си и "търтеи" сред работещите
По-скоро да живеят само красивите, другите са излишък според мен.Да живеят ЖЕНИТЕ !!!
Те са нашият лъч светлина в живота !![]()
Профсъюзи има и то много виреят основно по държавните предприятия.Недеклариране о на заплати както е и разпространено явление, така зависи и от вида на фирмата, не всички са в сивото- тук не говорим за рискови браншове хотелиери , ресторантьори и разни такива.Да не се пропуска и факта , че по частните фирми го има и момента клужителите да искат да се осигуряват на минималното и спестеното от горницата данък да си го взимат кеш, а както минков по-долре ще го разясни осигурителната тежест вече взе да пада по-сериозно и върху работника.
А за да се вдигне МРЗ при неработеща икономика как да стане.
А търсене за квалифицирани кадри има, бачкатори и келнери под път и над път
----------
Същото може да се каже и за тиквениците и тумбаците кому са нужни......
----------
Същото може да се каже и за тиквениците и тумбаците кому са нужни......
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз съм работил в синдикат...
Чудя се как точно да ги опиша що за стока са.
Накратко:
Чудесно място да изкараш лесни пари с далавери на едро контрол нулев,интереса на работниците е мираж.
И може би повечето хора си мислят че тези синдикати въртят пари от членски внос но не е така,сериозните пари ги въртят от имоти под наем,парата харчат как им е кеф.
Говоря за много имоти и много пари.
Сега като изчетох темата, че видях каква оцнка съм получил...
Виж сега да ти кажа: аз имам идеи и има ресурс да ги реализирам и ги реализирам и освен това получавам пари за това, че си реализирам идеите. Нямам представа дали са грешни но в по-голямата си част са печеливши.
Да ти обясня на кратко каво работя: Аз съм финнасов консултант на бизнеси с общ годишен оборот от над 100 милиона лева и съм единствен финансов консултант на тези бизнеси - просто те не чувстват нужда от други съвети.
С повечето от бизнесите работя вече над 15 години - всички се развиват прекрасно изпълянвайки моите идеи свързани с всякакви финансови въпроси, няма бизнес с който работя и да е закъсал, спрял работа, фалирал и т.н. Всички са в прекрасно финансово здраве.
Оценка може да ми дават тези бизнеси и те ми я дават, като ми осигуряват стандарт на живот от който твоите мечти за 1000 лв. заплата ми изглеждат някак странно
Та това исках да ти кажа - човек който си мечтае да бъде оценен на 1000 лв. месечно просто не е редно да си позволява да ми дава оценки.
Звездолин (26-11-2014)