Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (19-11-2014)
Е то във фейсбук не виждам реклами всъщност, освен личните страници на разни фирми и институции, ako имаш щастието да влезеш в тях. Всичко е насочено главно към лично изтипосване. А мен лично изобщо не ме интересува кой какво ял, каква му е прическата днес и къде и с кой бил на почивка.Как да не е полезно, гледай от бизнес гледна точка. Много хора използват Фейсбук и споделят доста лична информация, тъй като много хора са там, бизнеса иска да рекламира, голям плюс е и личната информация, така рекламира по таргетирано. Тъй като рекламира по таргетирано, правят повече продажби, като правят повече продажби, наемат повече хора и рекламират още повече, това води до повече пари и повече работни места, тъй като бизнесите наемат, хората са по-оптимистични и харчат повече, имат повече пари също които могат да харчат, рекламата става още по-доходоностна, рекламира се още повече и се наема още повече, докато не дойде момент, когато ръста е свършил, тогава се спуква мини балончето и остават тези, които са най-добри, за аматьорите не остава пазарен дял. И така, направили са си доста, Гугъл същата работа, едва ли някой не използва Гугъл да се добере до важна информация, колко неща си научила за трейдинга чрез Гугъл?
Но в крайна сметка си права, всички търгуват с човешката глупост на масите, маркетинга е мощно оръжие!Но пък го признавам за нещо друго - организирането на масови протести - явно има полза все пак и от тази социална мрежа.
Апропо, аз поне избягвам да чета целенасочени реклами, понеже обикновено се оказват някаква уловка за балъци, но е имало и редки случаи да се възползвам от някои реклами. Дано не са всички като мен, че отиде икономиката в киреча.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 19-11-2014 на 15:22
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Минимум, че съм едно дълго в среброто. Ти там няма ли да се пробваш? Видях, че не очакваш рязко покачване, но аз и на плавното и лежерното ще съм доволен!
Както се казва до целта се стига не като се бърза, а като не се спира![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
pablo (19-11-2014)
В тая сметка дето търгувам сребро /малко / колеца ударихно новия бонус ще е там и пак ще търгувам сребро
до тогава само алтънец баткъъъъ
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (19-11-2014)
Абе нещо май криви ни излязоха сметките? Златото и среброто ги поевтиниха набързо!![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ко стана бе златари?Абе нещо май криви ни излязоха сметките? Златото и среброто ги поевтиниха набързо!
Нагоре уж щяло да ход,пък то се качи на шейната![]()
голяма работа днеска тоз Златюповече бой отнесе даже от Кубрат Пулев миналата седмица
![]()
Яна (19-11-2014)
Доколкото разбрах се е пуснал предварителен слух за референдума в Швейцария. Явно няма да е успешен
няма да е успешен,ама таратанциииии![]()