защо не в Англия какво не ти допада тамзащото и аз се чудя имам няколко оферти именно за там
Зависи от офертите. Парите са в Лондон. Именно там всичко ми се стори с поне 30% поскъпнало само за период от 5-6 г. Говоря за най-обикновени неща - наеми и транспорт. След като вече сме принудени да работим "на светло" (аз бях ЕТ и сам си определях данъците до голяма степен) и да плащаме данъци и осигуровки от заплата 1300 паунда до теб стигат около 1000. Над 750 са вече похарчени за наем, транспорт, храна (при всеки е различно). Останалото можеш да спестиш, можеш да се хванеш и на втора работа... Пари се правят на ферма, за няколко месеца, след максимално оптимизиране на разходите и живот във фургон или конюшня за 30 паунда на седмица.
Пак казвам зависи за какво тръгваш - за пари или просто, за да смениш държавата. Езика поне е лесен и колкото и зле да го говориш те разбират. Не очаквай по-различно отношение отколкото е нашето към чужденците, поне в началото.
Не съжалявам за времето прекарано в UK, но ми се иска да се пробвам в Германия например. Австралия и Нова Зеландия са ми много далеч...