Прав си Мецане!
Това с корелацията, ту го има, ту го няма....
Но пък и аз все поглеждам и търся зависимост .
Днес изпуснах почти целия пазар, но не се оплаквам, даже е по-добре от други дни...![]()
Прав си Мецане!
Това с корелацията, ту го има, ту го няма....
Но пък и аз все поглеждам и търся зависимост .
Днес изпуснах почти целия пазар, но не се оплаквам, даже е по-добре от други дни...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хайде Честито на Влади Въргала!
Миии.. знам ли.. сигурно и този така си помисли - че ако направи нещо повече файда няма да види, ма за негова сметка си е.
Пп Аз мисля, че утре дакса ще е по-скоро надолу.
Последна редакция от Eli2356 : 17-11-2014 на 23:53
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Бабо Мецо и аз съм такаТЪй аджеба...утре дали мое да напрай едно 200 надоле...че надолето по ми върви
по ми е убу и доходоносно да продавам,отколкото да купувам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе то за вашта доходоносност не е ли по-важно на пазара кое по му харесва - да го продавате или купувате? Иначе и аз така си мислех дълго време - че ми е по-хубаво да го продавам - докато не изядох подобаващ брой шамари от пазара за това че не се съобразявам с неговото мнение...То иначе не пречи да изчакваме това, което по ни харесва на нас, но понякога много чакане пада, с дни и седмици даже може да откара.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ели,ами не знам....очите ми все за сигнали за надоле
Пък и в процентно съотношение,късите ми са многооооооого повече![]()
Ами ако тренда е нагоре, пък на нас ни е по-приятно да слагаме ските като се спуска, много са малко приятните моменти, пистите къси, трябва да се чака дълго за такива моменти - дни/седмици понякога за някое по-значително спускане.
Иначе и на мен от по преди най-вече, а и с днешна дата, спусканията са ми по-приятни, че някак са по-резки, за по-малко време повече пипове се правят, изкачването като цяло е по-бавно, даже и нагоре да е тренда - това като цяло. Има си и изключения разбира се.
----------
Това все едно аз говоря, ама някъде допреди... няколко месеца да речем. Напоследък почнах и нагоре да гледам и като си погледна отчета на акаунта горе-долу вече са 50:50.
Но да повторя: заради това гледане все надолу, много шамари съм яла от пазара. Явно гъвкавостта - нагоре, надолу - му се нрави много повече; или поне не му се нравеше начина, по който аз все гледах надолу - със/без основание...а като гледам има и обратния вариант - някои пък така патологично все нагоре си гледат.
![]()
Яна (18-11-2014)
Какооо,хрумна ми гениална съвместна стратегия която може да направим с теб.
Стратегията е следната накратко:
Ти пускаш късите аз дългите,като е в рейндж правим цуни гуни.
Само трябва да внимаваме да не започнат много често да ни се привиждат рейнжове...
Не ми прозвуча много достоверно тази твоя гледна точка.Ами ако тренда е нагоре, пък на нас ни е по-приятно да слагаме ските като се спуска, много са малко приятните моменти, пистите къси, трябва да се чака дълго за такива моменти - дни/седмици понякога за някое по-значително спускане.
Иначе и на мен от по преди най-вече, а и с днешна дата, спусканията са ми по-приятни, че някак са по-резки, за по-малко време повече пипове се правят, изкачването като цяло е по-бавно, даже и нагоре да е тренда - това като цяло. Има си и изключения разбира се.![]()
Eli2356 (18-11-2014)
Пулек,нещо се обърка,какиното.....Стратегията е следната накратко:
Ти пускаш късите аз дългите,като е в рейндж правим цуни гуни.
по вероятно е,аз да пусна дългите (щото са ми дълги джонгалите,1.77съм все пак) а ти да пуснеш късака![]()
Како,не си наясно с един от основните закони на физиката който гласи следното:
В леглото всички са равни!
п.с.
Ъъъ,с тези дълги крака Како трябва горе долу при коляното да ми приготвиш малко уиски да си овлажня устните че ще ми пресъхнат като започна да ги целувам от край до край.![]()
Яна (18-11-2014)