Ае стига си философствАл тука, ми вземи скъси малко SPX, докато е време. Остай го тоя дакс, явно днеска не ти е на късмет.. поне до 2025 ще ходи като за начало - все е кяр.
pp: ма може и утре да тръгне де, сори...![]()
Последна редакция от Eli2356 : 17-11-2014 на 19:14
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защо да не ми на късмет Дакса? Той си падна достатъчно и аз го затворих ръчно още преди 17 часа. Дори на демо печалбата си е печалба.
Дау не ме интересува, защото приключих с търговията за днес. Време е за вечеря и финала на ВИП брадър.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А с тази печалба можеш ли да си купиш храна или пък да наемеш офис, или да си позволиш S - класа
ПП отказах се от Ню Йорк, защото не ми харесвам климата. Затова забирам моето СЪКРОВИЩЕ и отиваме в Австралия, но пък там е кофти часовата зона, така че май най - добре е да ставам комшия на фицката
![]()
Ще стигнат парите да пратя един смс да спася твоя отбор, както ме помоли Тити поА с тази печалба можеш ли да си купиш храна или пък да наемеш офис, или да си позволиш S - класа
ПП отказах се от Ню Йорк, защото не ми харесвам климата. Затова забирам моето СЪКРОВИЩЕ и отиваме в Австралия, но пък там е кофти часовата зона, така че май най - добре е да ставам комшия на фицката
телевизията!![]()
Тъй ли?Eli2356, ти поне ме разбра за разлика от повечето, на които форекса е убил чувството за хумор (ако изобщо са го имали) и са такива буквалисти, че всяка шега я взимат за крайна истина. А аз съм писател и си пиша, експериментирам и фантазирам.
Това се харесва на жените.Така е по принцип - всичко забавно се харесва, ако наистина е забавно.
... Ма това че те разбирам, не значи че одобрявам всичко.
Една съседка пък явно е изперкала - поредния случай - заключва входната врата и отвътре, въпреки че има автомат и се самозаключва и няма нужда, и в крайна сметка никой не може да си ползва картата и си стои заключен отвън или отвътре, ако не си носи и ключа. И въпреки че 15 минути й обяснявах оня ден за какво иде реч, не можа да вдене и продължи да си заключва. А има безброй дипломи за висше и специализации + успешен частен бизнес. Ега ти - накъде върви тоя свят?![]()
Последна редакция от Eli2356 : 17-11-2014 на 21:48
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз имам предложение ...Тасос е по близо ...климата е перфектен ..по спокойно е и имотите са ефтини ....А с тази печалба можеш ли да си купиш храна или пък да наемеш офис, или да си позволиш S - класа
![]()
Последна редакция от ef4e : 17-11-2014 на 21:46
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Та?... Са кое е вярното?Та и толкова радостно? ..........
Oleg (17-11-2014)
И ако DAX утре продължи нагоре, модела ще се повтори![]()