Шегувай се ти, шегувай се... нали барем и ти си трейдър и си се оплаквал от същото и знаеш за какво говоря. Щом изкарвам повече пари от на една средностатистическа наемна работа, значи това си е сериозна работа и никой не трябва да ме разсейва с глупости!!! Ако си на работа в офис така ли ще ти скачат по главата на кой как му скимне без да се съобразяват?При първа възможност ще предприема сериозни мерки по въпроса - само да спечеля за апартамента на първия етаж, който се продава в нашия блок, и без това го водят офис... ако не избягам по-надалеч.
Е са го изпуснах дакса, одеве де... това са си поне 50 лв - още едни нови ботушки..
Eli2356, ако си от София има на много места където предлагат офиси под наем на прилични цени.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е аз пък съм го виждала да твърди, че е на почти 50 - младеж още. Ма защо акъла му понякога е като на тийнейджър не знам. Сигурно с някаква машина на времето влиза в някакво странно измерение с лаптопи през осемдесетте години на миналия век - секретно производство на Правец 81, дето никой не ги знае и до ден днешен.
Ха ха... не са китайски - български естествена кожа - направо от производител, иначе няма как да са на тая цена.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
penman (17-11-2014)
Е аз пък съм го виждала да твърди, че е на почти 50 - младеж още. Ма защо акъла му понякога е като на тийнейджър не знам. Сигурно с някаква машина на времето влиза в някакво странно измерение с лаптопи през осемдесетте години на миналия век - секретно производство на Правец 81, дето никой не ги знае и до ден днешен.
Ха ха... не са китайски - български естествена кожа - направо от производител, иначе няма как да са на тая цена.
Eli2356, ти поне ме разбра за разлика от повечето, на които форекса е убил чувството за хумор ( ако изобщо са го имали) и са
такива буквалисти, че всяка шега я взимат за крайна истина. А аз съм писател и си пиша, експериментирам и фантазирам.
Това се харесва на жените.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И кога си имал до себе си топмоделка ? Или си мислиш само , че чувството ще е същото?
Eli2356 (17-11-2014)
И за какво ти е ?
На три преки от офиса да си, 1 час ще пътуваш. Не е добра идея ми се струва
----------
Общувал съм с доста елитни мадами![]()
Не съм ги имал, както нямам и S класата, но емоцията която породи S класата в мен, беше сякаш бях с такава жена
Изобщо този тип автомобили и хората които могат да ги имат, се различават значително от останалите![]()
wannabe (17-11-2014)
Ще продължават ,освен ако не сложиш рязка разграничителна линия,инак не става.Това се отнася и за мъжете всеки трябва даси има своето времеи своето пространство както и права и задължения.емиграцията като че ли е най-далечния вариант, ако продължават да не ми спазват правата.
Предпочитам наема сама да си го изхарча.Иначе съм много близо до София - става и там да ми е местоработата. Тука също си имам цяла празна триетажна къща - става и за офис, обаче си трябва лек ремонт. А за всяко нещо трябват и пари. А аз днеска си останах с 90те $, които изкарах почти изцяло докато спях - не стават работите така - само с планове.
Сега гледам златцето май ще ме зарадва, че нищо не направих с покачването на дакса - това е резултата като те разсеят на ранина.
Ти сега не изклинчвай от 200-та лева за Олег....Даже да приемем, че това е шега - защо не вземеш да гледаш малко по-реалистично на нещата. Вярно стана шампион за един ден, ама... то само с един ден не се става богат.
Пп: освен ако не си Сорос на паунда с реални пари преди 20 години.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 17-11-2014 на 19:02
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Вероятно не знаеш, че повечето от трейдърите, които работят на Уолстрийт ходят там на работа пеша или с метрото.И за какво ти е ?
На три преки от офиса да си, 1 час ще пътуваш. Не е добра идея ми се струва
----------
Общувал съм с доста елитни мадами![]()
Не съм ги имал, както нямам и S класата, но емоцията която породи S класата в мен, беше сякаш бях с такава жена
Изобщо този тип автомобили и хората които могат да ги имат, се различават значително от останалите
На мен не ми тежи, защото винаги си избирам удобни обувки.![]()