аз не бягам....особенно след някой ....а най доброто ако иска да изкача да го прави ... а кво би ми направил ....
незнам ..на идея си нямам ...
сигурно ще почерпш по чаша яло вино ...
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
ммммм искаш да се опознаем на чаша бяло вино ли....
предупреждавам те, че може да стане страшно...много страшно![]()
![]()
ше вземе да се поотпуснем повече от колкото трябва![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Не е по-лошо, а най-лошото. Това ми напомня как баща ми доста пъти ми казваше по-рано: Почакай малко - като те поочука живота ще видим дали така нависоко ще летиш. И това изказване ми се струваше супер отвратително, понеже е отчайващо. Не че не е вярно - наистина като ни поочука живота в един момент осъзнаваме по-реално кои сме, но от друга страна отрежат ли ти крилете, откажеш ли се от мечтите си и от очакването да ги постигнеш всичко губи смисъл - отказваш се и от живота един вид и тогава вече наистина нищо няма смисъл. Това вече е до сила на характера и психическа устойчивост. Понеже съм виждала и хора на по 20-30 години отказали се от живота.както и такива на по 70-80 с още бодър и свеж дух.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 16-11-2014 на 14:09
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
hanuman (15-11-2014)
е теб ако те хваща от 1 чаша бяло вино ...мен не ме хваща ..ти му мисли ...пък и страшно, страшно колко да е страшно ....
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Това приятелю е Содом и Гомор,както казва една българска писателка,Западнала Европа,затова няма никога да си помисля че тези западни /западнали/страни са нещо повече от нас Българите,затова и стоя се боря в България.Остави третия пол, виж товаhttp://www.blitz.bg/news/article/227432
Kmv, го беше постнал прединяколко дни
----------
За това трябва и характер и борба,не става иначе,дори и за хляба да не ти стигат средствата и да се бориш да оцелееш чисто физически трябва поне да помниш мечтите си и да търсиш начини как да ги постигнеш.Не е по-лошо, а най-лошото. Това ми напомня как баща ми доста пъти ми казваше в по-ранните ми години: Почакай малко - като те поочука живота ще видим дали така нависоко ще летиш. И това изказване ми се струваше супер отвратително, понеже е отчайващо. Не че не е вярно - наистина като ни поочука живота в един момент осъзнаваме по-реално кои сме, но от друга страна отрежат ли ти крилете, откажеш ли се от мечтите си и от очакването да ги постигнеш всичко губи смисъл - отказваш се и от живота един вид и тогава вече наистина нищо няма смисъл. Това вече е до сила на характера и психическа устойчивост. Понеже съм виждала и хора на по 20-30 години отказали се от живота.както и такива на по 70-80 с още бодър и свеж дух.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (16-11-2014)
Сещам се. Ама то е само за скайпова употреба.Шъ трябва да се задоволиш с наличното.
.. или някое друго ако си намериш.. или с доброто старо изпитано (девил)
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
От следващата седмица го подхващам Дакса ежедневно и сериозно,така че пайте се да не настъпя някой.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нееее... сега пък и аз трябва да търся оная емотиконка с повръщащото човече от скайпа за това. Няма само Драгата да е потърпевш!Остави третия пол, виж товаhttp://www.blitz.bg/news/article/227432
Kmv, го беше постнал прединяколко дниТрябват ми от 5 до 10 броя такива човечета - ако някой има в наличност да помогне.
![]()
Тия вече хептен се уляха!
И това вече ако разрешат, то вече няма да останат забрани.
С къв обем - да знаем колко да се пазим?![]()
Последна редакция от Eli2356 : 15-11-2014 на 21:17
,така че пайте се да не настъпя някой.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
А към някой
Еф4е, като гледам, как са те загарадили, бягането ще е от някой
ммммм искаш да се опознаем на чаша бяло вино ли....Драгата
предупреждавам те, че може да стане страшно...много страшно
Стига с тва бяло вино бре,
Младо червено вино, с улегнали жени, за здраве, старо червено вино, с девойки за удоволствие![]()